MARAN COFFEE
2018. június 29. írta: persica

MARAN COFFEE

A kávéfogyasztás új dimenziója...

A kávé szeretete több száz évre nyúlik vissza - valaki feketén issza, valaki tejjel, de a kávézás már-már egy életérzés. A finom ízek elérése után adódik a kérdés, mégis hogyan lehetne még magasabb szintre emelni a kávézás élményét? - Mi megtaláltuk a módját! Csatlakozz Te is a Maran Coffee táborához és emeld a kávéfogyasztást egy teljesen új dimenzióra!

A kávézás életérzése nem ott kezdődik, hogy megvesszük az előre őrölt, ízesített kapszulákat és márkás kávégépünkbe helyezve megvárjuk, míg 10 másodperc alatt elkészül. A kávézás ennél sokkal több: rituálé, ami melengeti a lelkünket, ami emeli az én-idő fontosságát és egyben a társasélet meghitt pillanatait. Ezeknek az értékes pillanatoknak meg kell adni a módját, meg kell tanulni élvezni a kávézás minden pillanatát, ehhez pedig fontos, hogy úgy kapcsoljuk össze a kávézás hagyományait az újhullámos innovációval, hogy örömünket leljük benne.

Kik vagyunk mi és mi a Maran Coffee?

10 éve kezdődött minden. Először nem is a kávéba szerettem bele, hanem magába a rituáléba. A frissen őrölt kávé illatába, ami már gyerekként is vonzott. Az érzésbe, amikor egy régi jó baráttal beszélgetünk a tökéletes kávénk társaságában. Ma olyan aromákat és ízeket szeretnék tömegek csészéjébe varázsolni, amikről korábban álmodni sem mertek.

Hitvallásom  lassan-lassan küldetéssé vált! Elhatároztam, hogy tudásomat és kávé iránti elkötelezett szeretetemet megosztom veletek. A világ kávétermelésének legjavából válogatunk zöld kávét, amiket szakszerűen profilra pörkölünk a kávé fajtájától és termőhelyétől függően és igyekszünk segíteni, hogy otthon is a lehető legtöbbet hozzátok ki minden egyes kávéból!

Legfőbb küldetésünk a hazai kávékultúra magasabb szintre emelése, amit oktatással, tudásunk átadásával szeretnénk elérni. Kávézókat, éttermeket és az otthoni fogyasztókat is kiszolgáljuk, valamint teljes körű támogatást nyújtunk a kávéink szakszerű elkészítéséhez. Megmutatjuk, hogy otthon is lehetséges kávéházi minőséget előállítani egy kis tanulással, mert sokan nem is tudják, hogy milyen izgalmas ízek és lehetőségek várnak rájuk!

A hagyomány és az innováció az általunk forgalmazott eszközök között is tetten érhető. Jól megfér egymás mellett a klasszikus Bialetti kotyogós, valamint az újhullámos Aeropress és a V60 filterkávé készítők is.
A legizgalmasabb termékünk az otthoni ROK Espresso készítő, amit olyan kávéfanatikusok figyelmébe ajánlunk, akik tökéletes eszpresszó élményre vágynak otthon.

Éppen ezért workshopok, cikkek, blogbejegyzések, videók és rendezvények formájában igyekszem megosztani mindenkivel azt a tudást és tapasztalatot, ami a kávézással szorosan összefügg, így észrevétlenül teljesebbé válhat az otthoni kávézás élménye.

Egy weboldal, ami nem csak a kávéról szól!

A Maran Coffee weboldala több, mint egy webshop, több, mint egy informatív oldal. Ide azok látogatnak, akik imádják a kávét, keresik a pozitív, életszemlélettel teli világnézetet és többet akarnak tudni a kávéról, mint amit eddig sejtettek és ismertek. Mi garantáljuk az új ízek megismerését, azt az élményt, amit a kávé szeretete ad és olyan pozitív gondolatokkal fogsz távozni, ha bezárod a böngészőt, ami meghatározza majd a napodat.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr714082657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása