TIFFANY
2018. október 16. írta: persica

TIFFANY

Az új Eau De Parfum Intense

2018 őszén a Tiffany & Co. bemutatja az Eau de Parfum Intense-t, az eredeti Signature illat gazdagabb és intenzívebb változatát. Az új illat az eredeti kompozíció alapjaira épül, az írisz gazdagságával, a borostyán és a vanília melegségével. Az alkotók inspirációját olyan érzések adták, mint az optimizmus és az öröm, amik az egész Tiffany márkát meghatározzák.

A Tiffany & Co. ismét a mester parfümőrt, Daniela Andrier-t hívta segítségül. Az új pézsmás, virágos illat sokkal erőteljesebb változata az eredetinek. Egy meleg, érzéki köntösbe bújtatva válik még különlegesebbé. A fő illatjegy a gazdagabb koncentrációban hozzáadott írisz vaj, ami rendkívüli mélységét kölcsönöz a parfümnek. A luxus érzését pedig olyan összetevők segítségével erősítik tovább, mint a borostyán és a benzoin.

A Tiffany Eau de Parfum Intense minden alkalomra tökéletes ajándék. A gyönyörűen csiszolt üveget a ház híres gyémántjairól mintázták. A tetejét díszítő ikonikus Tiffany Blue® árnyalatú kék Tiffany szalagot pedig egy elegáns ezüstre cserélték, amin természetesen megtalálható a dombornyomott Tiffany & Co. logó.

Megvásárolható: kizárólag a Marionnaud Parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8514304911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása