s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2024
2024. március 13. írta: persica

s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2024

Legyen szó az első napsugarakról, a meleg homokról a lábujjak között vagy a frissítő sós vízről a bőrön: Az idei s.Oliver FEELS LIKE SUMMER limitált kiadása arra hív, hogy átélhesd a nyár legszebb pillanatait. Az illat sokszínűsége tiszta nyári érzést áraszt és magával ragad a tengerpartra, ahol  érezheted a hullámok zúgását és a sós levegőt... Engedd, hogy elvarázsoljon. Fedezd fel a nyár igazi szépségeit - az új s.Oliver FEELS LIKE SUMMER illatváltozattal, ami április végétől lesz kapható!  

Könnyű, mint egy nyári nap

Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER egy finom, kifinomult koktél, kellemes gyümölcsös és virágos jegyekkel. Egy csipetnyi frissitő őszibarack és üditő dinnye, a rózsa és a jázmin csodálatos virágos jegyeivel párosulva nyári könnyedséget áraszt. A szantálfa és uszadékfa fás és érzéki alapjára fészkelt s.Oliver FEELS LIKE SUMMER a tökéletes illat a nyári napokra - természetesen 100 százalékban vegán recepttel, teljesen mentes az állati összetevőktől és állati eredetű anyagoktól. It feels like summer! 

Dizájn tengeri frissességgel

Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER csomagolás dizájnja is nyárias boldogságérzetet és kellemes tengeri frissességet áraszt: a tengerészkék és vörös tónusok színvilága teszi teljessé a tengeri megjelenést óceánkék alapon.  

Sikeres múlt, sikeres jövő

2016 óta a FEELS LIKE SUMMER minden évben a tiszta nyári érzést képviseli. Az s.Oliver Fragrances abszolút trendérzéket mutat: a szezonális női illatok minden évben az abszolút csúcsújdonságok. Az idei illat szintén a tavalyi, azonos nevű kiadás sikerét követi, és illatos és sokrétű összetételének, valamint a hozzáillő dizájnnak köszönhetően nyárias könnyedséget áraszt – tökéletes minden nő számára, aki szeretné élvezni a nyár szabadságát!

Fejjegy: dinnye, gyöngyvirág, barack

Szivjegy: rózsa, jázmin, ibolya

Alapjegy: uszadékfa, szantálfa, pézsma  

s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2024-es limitált kiadása

Tiszta nyári hangulat egy palackban – ezt jelenti az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2024-es limitált verziója.   

www.soliver.com/fragrances

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5918380345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása