Egy cseppnyi illat
2024. április 13. írta: persica

Egy cseppnyi illat

Testpermetek az extra kényeztetésért!

A kedvenc illatod tökéletes kiegészítői: Testpermetek! Frissítő és ápoló hatásuk, valamint könnyű virágos-gyümölcsös illatuk különösen népszerűvé teszi őket a meleg nyári napokon, hogy fokozzák a kedvenc illat hatását, és mindennap extra kényeztetést nyújtsanak! A tavaszi kezdetre a népszerű illatmárkák, a 4711 Remix, s.Oliver Fragrances és a Betty Barclay Fragrances bővítik kínálatukat az aktuális bestseller testpermetekkel, mint például a s.Oliver For Her, s.Oliver Selection és s.Oliver So Pure, a Betty Barclay Tender Blossom és a Betty Barclay Wild Flower, valamint a 4711 Remix Sparkling Island és a 4711 Remix Green Oasis. 2024 március elejétől elérhetők lesznek az üzletekben, amelyek ideálisak a "illatrétegezés" trendjéhez is.  

Izgalmas illatvilágok a 4711 Remix-szel!

Frissítő Remix illatok - pontosabban kölni vízek - melyek tudják, mi mozgatja a fiatal célcsoportot: A 4711 Remix izgalmas illatvilággal rendelkezik, ami többre késztet, és az izgalmas életstílussal minden évben újra meggyőzi viselőit. Két illat érhető el kényeztető testpermet formában:  

4711 Remix Sparkling Island – Body Splash

Egy illat, mely  pezsdítő, akár egy nyári koktél: friss citrusos és vízi illatjegyekkel a "Good Vibes only" érzésért!  

Fejjegy

lime, citrom,

narancs

Szívjegy

zöldalma, frézia,

ylang ylang

Alapjegy

cédrus, borostyán,

pézsma

4711 Remix Green Oasis – Body Splash

Egy gyümölcsös, virágos, frissítő illat. Boldog, hangos és szórakoztató - recept a tökéletes nyárhoz!  

Fejjegy

citrom, sárkány gyümölcs,

görögdinnye

Szívjegy

szilva, magnólia, gardénia

Alapjegyek

cédrus, szantálfa,

pézsma

Élénk elegancia az s.Oliver Fragrances illataival

Egy márka, amely illataival abszolút trendérzékét bizonyítja: A modern illatkészítmények minden alkalomhoz illenek, így tökéletesek laza, mindennapi megjelenésekhez és elegáns estékhez egyaránt. A testpermetek most már elérhetők a három legnépszerűbb illatsorozatban: 

s.Oliver For Her – Body Splash

Az s.Oliver For Her női illatot az elegáns-virágos illatkreációja teszi különlegessé, amely a török rózsával, a könnyed gyümölcsös pitypanggal és a finom magnóliával áraszt női érzékiséget.

Fejjegy

vörös bors, licsi, bergamott

Szívjegy

rózsa, bazsarózsa,

magnólia

Alapjegy

írisz, pézsma,

borostyánkő

s.Oliver So Pure – Body Splash

Az s.Oliver So Pure Women illata finoman egyesül a bőrrel. Jól érezni magunkat és csodálatos illatot árasztani - citrusos-gyümölcsös, virágos és fás jegyekkel, amelyek körülölelik a testet és hozzájárulnak a személyes boldogsághoz. 

Fejjegy

borostyán, kalamondin,

alma

Szívjegy

frézia, jázmin,

kasmír

Alapjegyek

ambrox, pézsma,

szantálfa

s.Oliver Selection – Body Splash

A bergamott, őszibarack, sült alma és limetta a fejillatban krémes jegyet kölcsönöznek az s.Oliver Selection Women-nek, míg a szívillat virágos komponensei és az alapjegyek érzékisége egyedülálló karizmát kölcsönöznek a parfümnek.

Fejjegy

bergamott, őszibarack,

alma, lime

szívjegy

bazsarózsa, jázmin,

szulák

Alapjegy

ambrox, pézsma,

cédrus

Varázslatos nőiesség a Betty Barclay-vel: Vonzó illatkreációk magabiztos nőknek.

Betty Barclay Fragrances: Bájos illatkreációk, melyek hangsúlyozzák a magabiztos nők személyiségét. Minden illat természetes nőiességet tükröz, ami a modern nő mindennapjainak kedvelt kísérőivé teszi azokat. A testpermetek két népszerű illatsorozathoz érkeznek: 

Betty Barclay Wild Flower – Body Splash

A vadon termő virágjegyek keverednek a nyári enyhe illatjegyekkel: A Betty Barclay Wild Flower egy páratlan gyümölcsösségbe merül, majd egy tágas virágmezőt nyit, és finom, érzéki jegyekkel zár.  

Fejjegy

citrom, rózsabors,

málna

Szívjegy

jázmin, rózsa,

bazsarózsa

Alapjegy

cédrus, tonkabab,

vanília

Betty Barclay Tender Blossom – Body Splash

Gyümölcsös-élettel teli, friss és lágy, majd elegáns pitypang, lélegzetelállító magnolia és elbűvölő frézia varázslatába keveredik, végül romantikusan végződik: ez a Betty Barclay Tender Blossom,  

Fejjegy

dinnye, egzotikus licsi,

alpesi ibolya

Szívjegy

magnólia, bazsarózsa,

frézia

Alapjegy

cédrus, szantálfa,

pézsma

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6418380393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása