4711 Remix Green Oasis Egy illat keverék az izgalmas nyárhoz, frissítő lendülettel!
2024. március 19. írta: persica

4711 Remix Green Oasis Egy illat keverék az izgalmas nyárhoz, frissítő lendülettel!

Nyár, napfény - és kaland Bali szigetén Képzeld el: egy vízesés szélén állsz egy vibráló dzsungel közepén.

A lábadnál szikrázik a víz, enyhe szellő fúj a hajadba és a levegő megtelik tiszta életörömmel.  

Az új illatalkotás, a 4711 Remix Green Oasis egy gyümölcsös-virágos keverék, amely Balira visz! Akár új kalandos helyeket szeretnél felfedezni, akár csak egy kis vakációra vágysz, az új 4711 Remix Edition Green Oasis vízi akkordokkal tökéletes nyaralási érzést nyújt. A termék 2024 áprilisától kapható az üzletekben! 

A tökéletes nyár receptje: Boldog - hangos - szórakoztató! Sikeres sorozatként az illatpolcok elmaradhatatlan részévé váltak a Remix illatok. Az üdítő nyári koncepciók azokat a témákat dolgozzák fel, amelyek a fiatal célcsoportot érdeklik, és nagy népszerűségnek örvendenek. 

A 4711 Remix illatkollekció 2018 óta ragadja meg a fiatal generáció divatból, zenéből és táncból származó trendjeit. A 4711 Remix több, mint egy illat, ez egy életérzés extra frissítéssel!

2024-ben a kollekciót a "Green Oasis" nevű gyümölcsös-virágos koktél illattal bővítik, amely elrepít téged egy zöld oázisra Balin. Indulás a szórakozással és kalandokkal teli nyár felé! 

Az illat: Egy trópusi csobbanás! Ez az illatkeverék a citrom, a sárkánygyümölcs és a görögdinnye pezsgő triójával indul. Életed nyarának üdítő kezdete! A szívjegyben a magnólia és a gardénia virágimpulzusai egészítik ki az illatkoktélt. A vízi akkordok elmerítenek egy trópusi környezetben a dzsungel közepén. A cédrusfa, a szantálfa és a pézsma kontrasztot és változatosságot biztosít a háttérben, modern hatást hagyva maga után. Egyszerre olyan illat, mint egy gyümölcsös felüdülés, virágos szellő és vízi csobbanás! 

Fejjegy: citrom, sárkánygyümölcs, görögdinnye

Szívjegy: szilva, magnólia, vízi akkord, gardénia

Alapjegy: cédrus, szantálfa, pézsma gyümölcsös – virágos– vízi  

 „A 4711 Remix Green Oasis a boldogság receptje: a napfényes magnólia találkozik a lédús citrommal és az egzotikus sárkánygyümölccsel a végső felfrissülés érdekében. Az illatjegy boldog, hangos és szórakoztató!” Angéline Leporini, parfümőr – 4711 Remix Green Oasis Nyaralás érzés – a dizájn  

Az élénkzöld tónusok keverékéből készült színes, pimasz dizájnjával a 4711 Remix Green Oasis igazi szemet gyönyörködtető látvány a polcon, és egy kalandokkal teli zöld oázisba kalauzol el.  

Egy olyan csomagolás, amely egy kristálytiszta folyót sejtet a dzsungel közepén, egzotikus növényekkel és élénk színekkel körülvéve, a vágyott hűsítő frisseséghez – várd a nyarat egy lendületes frissességgel!  

www.4711.com oldalon

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6918380353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása