Betty Barclay EVEN YOU
2024. január 16. írta: persica

Betty Barclay EVEN YOU

Egy nőies virágos illat a magabiztos és autentikus megjelenéshez

Ez az a boldogság, amit akkor érzünk, amikor álarcok nélkül élünk, amikor nem színlelünk és nem alkalmazkodunk a külső elvárásokhoz, hanem bízunk saját magunkban.

Betty Barclay EVEN YOU olyan hiteles és magabiztos nők illata, akik hűek maradnak önmagukhoz, boldogságot és erőt sugároznak – függetlenül a szépségideáloktól és a társadalmi nyomástól. Mert nem kell alkalmazkodnunk, változtatnunk ahhoz, hogy tetszeni tudjunk! Akár alacsony, akár magas, telt vagy karcsú, szőke vagy barna, hangos vagy csendes – egy nő úgy tökéletes, ahogy van!  

Érzéki életöröm  

A Betty Barclay EVEN YOU megbízható kompozíció a magabiztos megjelenésért. A citrusfélék jegyei egy csipetnyi édes narancs és neroli jegyekkel pozitív energiát adnak a nap magabiztos indulásához. A friss frézia, a púderes írisz és az érzéki rózsa árnyalatai adják ennek az illatnak a nőies karakterét. Alapját balzsamos tonkabab, meleg borostyán és fehér pézsma jegyei alkotják.

A Betty Barclay Even You márciustól lesz elérhető a kijelölt drogériákban, bevásárlóközpontokban és szakkereskedésekben.  

Betty Barclay EVEN YOU illat és a hozzá tartozó ápolószerek 2024. márciusától kerülnek a boltokba.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2918305363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása