Betty Barclay Happiness
2023. május 28. írta: persica

Betty Barclay Happiness

Gyümölcsös-nőies illat, amely kiemeli a saját mosolyunk erejét

Egy mosoly boldogsághormonokat szabadít fel, és javítja a közérzetünket – a belső boldogsághoz pedig nem kell sok minden, csak a pozitív hozzáállásunk önmagunkhoz és az élethez. Megőrizni a nyugalmunkat, még akkor is, ha a dolgok másképp alakulnak: ez az önelfogadás és szeretet lehetővé teszi, hogy belülről ragyogjunk.
És mi lehetne jobb módja ennek megtestesítésére, mint egy nagy, őszinte és széles mosoly?
A Betty Barclay Happiness azoknak az erős és magabiztos nőknek az illata, akik nemcsak magukat, hanem másokat is inspirálnak természetes energiájukkal és mosolyuk erejével. Azoké a nőké, akik pozitívan és magabiztosan járják a saját útjukat, és nem félnek attól, hogy hibáznak vagy nem tökéletesek – így megtalálva az igazi boldogság kulcsát. A Betty Barclay Happiness és a hozzá tartozó szépségápolási termékek 2023 június végétől kaphatók a boltokban.

Illatozó életöröm

A gyümölcsös jegyek és a virágos akkordok életteli kompozícióban egyesülnek: a Betty Barclay Happiness egyedülálló gyümölcsösségbe merül el, amely a gyümölcsös-virágos kompozíciót lédús körtével, édes-savanyú ribizlivel és pezsdítő almával nyitja. A szívillatban a természetesség színes csokra fogad a lágy rózsa, az elbűvölő jázmin és az érzéki vanília virágos, nőies jegyeivel. A letisztult és finoman beágyazott illat földes borostyánban és édeskés pézsmában cseng le.


Nőként a saját életutunkat járni, rég magunk mögött hagyva mások ideáljait: a Betty Barclay Happiness az önmagunkkal való megbékélés örömét sugározza, hűen a mottóhoz: „A boldogság benned van!” Egy illat, amely a belső boldogságot hangsúlyozza a megszerzett önbizalom által, és sugárzóvá tesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr918134242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása