4711 Acqua Colonia Freesia & Musk
2024. február 15. írta: persica

4711 Acqua Colonia Freesia & Musk

Öleld át önmagad!

A mozgalmas hétköznapokban igyekszünk megfelelni sok elvárásnak, és mindent tökéletesen kézben tartani. Ilyenkor jól jön egy pillanatnyi lélegzetvétel! Átölelő hatásának köszönhetően az új alkotás, a 4711 Acqua Colonia Freesia & Musk a gyengédség és a biztonság pillanatát adja.

2024. február közepétől az illat kellemes kikapcsolódást és kiteljesedő pillanatokat áraszt az értékes öngondoskodás jegyében.

Népszerű:

Virágos kölnivíz Kivételes kölni vizek, melyek élénkítenek, erősítenek, serkentenek, megnyugtatnak - ezt ígéri a 4711 Acqua Colonia illatkollekció! Két különleges, kontrasztos fő összetevő kombinálásával a kölni alkotások a jó közérzet abszolút pillanatait teremtik meg. Az új Acqua Colonia Freesia & Musk illat a két korábbi virágos illatalkotás és sikertörténet, a Starfruit & White Flowers és a Peony& Sandalwood folytatása: gyengéd pézsma árnyalatokkal, amelyek egy újabb, egész évben használható illatkoncepciót kínálnak a „Fruity-Floral” illatbesorolással.

Az illat és az ölelő hatása:

Az új virágos, puha Acqua Colonia Freesia & Musk alkotás olyan érzést nyújt, mintha szeretetteljes ölelés lenne: A frézia gyümölcsös virágjegyei és a gyengéd pézsma kinbontakozásra ösztönöznek bennünket. A 4711 Acqua Colonia Freesia & Musk egy finom és nemes alkotás, amely egy gyengéd aurát kölcsönöz.

Frézia - virágos-gyümölcsös A frézia gyengédséget, szeretetet és hűséget szimbolizál és gyakran a mély szeretet jeleként ajándékozzák. Édes, púderes és finom virágossága adja ennek az illatnak a virágos[1]gyümölcsös jegyét.

Pézsma A pézsma ragyogó "édes" illata melegség és kényelem érzetét közvetíti, teljességet és tartósságot kölcsönöz. A pézsma az egyik legfontosabb kiváló minőségű összetevővé és trendi hozzávalóvá vált.

"Egy finom virágos illat, amit ölelő pézsma-jegyek kísérnek. A frézia gyümölcsös jegyei finoman találkoznak a lágy pézsmával. Egy finom és nemes alkotás, ami egy gyengéd aurát kölcsönöz." Juliette Karagueuzoglou, parfümkészítő

Stílusos tervezés A 4711 Acqua Colonia Freesia & Musk a megjelenésével is sugározza a gyengédséget: A pasztell lila szín nyugalmat és derűt idéz elő, így tökéletesen illeszkedik a koncepcióhoz. A szín finoman ötvözi a pihenést és a játékosságot. A 4711 Acqua Colonia modern retró designjával kombinálva az összkép kecses és nemes hatást kelt. Az ikonikus Molanus palack dombornyomott felületével a fürdőszoba éke. PUBLIC RELATIONS A természetesen ható, gyengéd zöld színű kartondobozon az alapvető, összetevő, a frézia akvarellje gazdagon érvényesül.

Minden szempontból természetes és fenntartható A 4711 illatház már több mint 230 éve inspirálódik és lelkesedik a természet sokoldalúságától.

A 4711 Acqua Colonia termékek összetételére különösen nagy hangsúlyt fektetnek. A természet csodája így a jövőben is inspirációs forrásként, erőt adó és kényeztető helyként marad meg. Az illatkészítés során az összetevők 90-97 százaléka természetes eredetű.

A 4711 Acqua Colonia kifejezetten arra figyel, hogy mikor lehet előnyös a természetes összetevőket választani a szintetikusak helyett, mind az illat, mind a környezet szempontjából. A szintetikus anyagok képesek hatékonyan reprodukálni illatjegyeket, miközben számtalan lehetőséget kínálnak izgalmas kreációkhoz.

2021 óta az új kompozíciók esetében a 4711 illatház lemond az állati eredetű összetevőkről, ásványi olajokról és színezékekről. A doboz anyaga megerősített felelős forrásból származik. A németországi gyártási helyzet révén a 4711 a legmagasabb minőségi szabványokat garantálja. 

www.4711.com/duftwelten/acqua-colonia 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3618359103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása