s.Oliver Superior Intense Blue
2024. július 15. írta: persica

s.Oliver Superior Intense Blue

s.Oliver Superior Intense Blue – az illat, amely biztonságot, erőt és hagyományt kölcsönöz a férfiaknak. Az illatbestseller s.Oliver Superior új változata intenzív jegyeket egyesít a személyes kisugárzással, és minden élethelyzethez illeszkedve kiegészíti a mindennapi megjelenést. Legyen szó akár egy reggeli sétáról az erdőben, az edzéshez vezető útról vagy egy esti találkozóról egy olasz étteremben, az s.Oliver Superior Intense Blue minden fújással felszabadító érzést nyújt, hogy önmagad lehess. Az érzéki-aromás férfiillat már kapható a kereskedésekben.

Intenzív illat a határozott megjelenéshez

s.Oliver Superior Intense Blue egy erőteljes, aromás illat. A fejillat egy pezsgő citromot tár fel, amelyet erőteljes kardamom és fekete bors kontrasztál. Ezt a levendula, geránium és a fás-édes cédrusfa aromás hatása egészíti ki. Az alapjegyek az ambriás érzékiség ünnepe: fás vetiver, mély labdanum és érzéki borostyán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr718454981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása