Csokimámor 7 szólamban
2020. szeptember 30. írta: persica

Csokimámor 7 szólamban

Érkeznek a chocoMe legújabb ízei

A közelmúltban újabb nemzetközi díjakkal gazdagodott chocoMe szeptembertől 7 új csokoládékülönlegességgel kedvez a szenvedélyes csokoládéhívőknek.

chocoMe Petit 9 - Falatnyi étcsokoládé lapocskák gin ízesítésű csokoládé töltelékkel

A Petit (falatnyi csokoládé lapok) család bővülésével hamarosan bevezetésre kerül a manufaktúra első alkoholos terméke, a Petit 9, amelyben az előkelő francia étcsokoládé burok egy selymes, csokoládé-alapú, ginnel ízesített tölteléket rejt. Az izgalmat fokozza, hogy a gin alapanyaga, a borókabogyó hangsúlyt kap, valamint - a frissesség jegyében - az egzotikus kaffir lime is beköszön a csokiköltemény ízvilágában. A korábbi Petit termékek kiszereléséhez képest az új verzióban 21 helyett 9 ínycsiklandó, roppanós csokilapocskát találhatunk az elegáns csomagolásban.

chocoMe Entrée

A klasszikus chocoMe táblás csokoládé, az Entrée 5 új ízzel és egy csavarral tér vissza: az új táblák mindegyikében egy korábbról ismert közkedvelt álomdrazsé kifinomult alapmotívuma, a liofilizált kékáfonyás joghurt kap főszerepet.

chocoMe mogyorós forró csokoládé

A 2019-es őszi/téli szezonban nagy sikerrel debütált chocoMe forró csokoládék bűvös családja is új taggal egészül ki, egy kiemelkedő minőségű ínyencséggel, amelyben a magas kakaó tartalmú tejcsokoládé és a Piemonte-i mogyoróval készített gianduja krémes csábereje találkozik.

A chocoMe tehát idén is gondoskodik róla, hogy ne maradjunk édes meglepetések, új kedvencek és eszményi ajándéktippek nélkül.

www.chocome.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr316222384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása