Rohanós reggelek megmentője!
2023. július 05. írta: persica

Rohanós reggelek megmentője!

TR90®

Bemutatjuk a TR90-et, az életmódprogramot, amely pozitív változást visz az életedbe. Az egyszerű és praktikus TR90 segít átformálni a mindennapos szokásaidat, amelyek gátolnak téged az egészséges életmódbeli céljaid elérésében.  

Az étkezéshelyettesítő és étrend-kiegészítő termékek, valamint a testre szabott fitnesz módszerek és egészséges táplálkozási tanácsok kombinációja révén a program támogat téged abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a testedből. Abban rejlik a változás lényege, hogy felfedezzük, mi az, ami előnyös a számunkra, és hogy étkezési, mozgási és életviteli szokásainkon keresztül megváltoztatjuk az életstílusunkat.  

ISMERD MEG A TR90® M-BAR SZELETET! 

Elfoglalt mindennapjainkban, amelyek a család, munka, társasági élet és teendők közötti egyensúly fenntartásával telnek, nem könnyű időt vagy energiát szakítani az egészséges étkezésre. Ahhoz, hogy teljesítsük a mai életstílus által támasztott követelményeket, mindannyiunknak jól jönne egy segítő kéz, amely gondoskodik a kiegyensúlyozott, egészséges életmódról és táplálkozásról.  

Éppen ebben segítenek a TR90 M-Bar szeletek, ezek a teljes értékű és ízletes, praktikus étkezéshelyettesítők. Útközben is fogyaszthatók, ezért könnyen beilleszthetők a napi életmódodba, és kordában tarthatod velük a súlyodat. De ne feledd, ahhoz, hogy egész életedben egészséges maradj, mindig megfelelő napi folyadékbevitelre, rendszeres testmozgásra, valamint változatos és kiegyensúlyozott táplálkozásra van szükséged. 

Kezdésnek próbáld ki ezt a finom csokoládéízű szeletet! 

AMIÉRT SZERETJÜK 

A TR90 Wellbeing Programme részeként a TR90 M-Bar szeletek segítenek az egészséges életmód kialakításában: 

Étkezéshelyettesítőként egyetlen szelet TR90 M-Bar a vitaminokra és ásványi anyagokra vonatkozó táplálkozási referenciaérték legalább 30%-át nyújtja a szervezet számára, emellett pedig szénhidrátokat, fehérjéket és zsírokat tartalmaz.  

Szeletenként 14 g fehérjét tartalmaz, ami hozzájárulhat az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához. 

Vegán*, magas a rost- és alacsony a cukortartalma – szeletenként mindössze 1 g cukrot tartalmaz. 

Praktikus és útközben is fogyasztható, így könnyen beilleszthető az életmódodba.  

Helyettesítheti az egyik napi főétkezést, hogy segítsen megtartani a súlyodat a fogyás után, vagy két étkezést, ha a fogyás a cél. Mindenképpen egy olyan kalóriaszegény étrend részeként alkalmazd, amely más élelmiszereket is tartalmaz. 

HASZNÁLAT 

Fogyás utáni testsúly megtartásához: 

Egy (1) szelet egy (1) étkezést helyettesít. Fogyassz napi egy szeletet egy nagy pohár vízzel más élelmiszert is tartalmazó kalóriaszegény étrended egy főétkezésének helyettesítéseként. 

Testsúlycsökkentéshez: 

Egy (1) szelet egy (1) étkezést helyettesít. Más ételeket is tartalmazó, kalóriaszegény étrendedben két főétkezést helyettesíts egy-egy szelettel. A szeletek mellé fogyassz egy nagy pohár vizet. 

ÖSSZETEVŐK 

Csicseriborsóliszt, céklából nyert oldódó rost, szójafehérje, nedvesítőszerek: maltitszirup, glicerin- és szorbitszirup, étcsokoládé édesítőszerrel (10%) (kakaómassza, édesítőszer: maltit, kakaóvaj, emulgeálószer: lecitin (szója), természetes vaníliaaroma), borsófehérje, ásványi anyagok (kálium-foszfát, kalcium-karbonát, nátrium-foszfát, magnézium-karbonát, vas-pirofoszfát, cink-citrát, réz-glükonát, mangán-szulfát, nátrium-szelenit, kálium-jodid), keményítő, napraforgóolaj, kakaóvaj, aromák, akáciarost, szeletelt kakaóbab, természetes aroma, só, stabilizátor: kalcium-karbonát, vitaminok  
(C-vitamin, E-vitamin, B3-vitamin (niacin), A-vitamin, B5-vitamin (pantoténsav), B8-vitamin (biotin), B6-vitamin, B12-vitamin, D-vitamin, B2-vitamin (riboflavin), K-vitamin, B1-vitamin (tiamin), B9-vitamin (folsav)), malto-dextrin, emulgeálószer: szójalecitin, édesítőszer: szukralóz 

Allergiatanácsok: az allergéneket lásd a félkövérrel szedett összetevőknél. Nyomokban a következőket tartalmazhatja: gluténtartalmú gabonafélék és belőlük készült termékek, tej és belőle készült termékek (laktózt tartalmaznak), tojás és a belőle készült termékek, földimogyoró és a belőle készült termékek, diófélék és belőlük készült termékek, valamint kén-dioxid és szulfitok. 

* A TR90 M-Bar Chocolate nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Nem szándékoltan előfordulhatnak a feldolgozás során segédanyagként vagy a gyártói létesítményben használt nem vegán anyagok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7918180597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása