Okos társ a szépségápolás és a wellness világában
2023. október 24. írta: persica

Okos társ a szépségápolás és a wellness világában

Szuper segítség érkezik… Hamarosan belépünk az öngondoskodás jövőjébe.

Ismerd meg az ageLOC márka legújabb fejlesztését! Az ageLOC WellSpa iO rendszer az okos önápolás révén teszi láthatóan feszesebbé a bőrt a fiatalosabb és üdébb megjelenés érdekében. Az exkluzív készülékrendszer alapját egy csatlakoztatott készülék és az ageLOC kozmetikai termékek képezik, amelyek együttes használata tudományosan bizonyított, szemmel látható és érezhető eredményeket nyújt. Tedd teljesebbé a szépségápolási és wellness rutinodat revitalizáló, helyreállító és relaxáló programokkal!

Üdvözlünk az önápolás jövőjében!  

Az ageLOC WellSpa iO System az okos önápolás révén teszi láthatóan feszesebbé a bőrt. 

A rendszer három fő rutinra épül:

revitalizálás (Revitalise),

helyreállítás (Restore)

lazítás (Relax).

Válaszd akár bőröd revitalizálását, hogy visszanyerd az önbizalmadat, a helyreállítást, hogy jól érezd magad, vagy a lazítást az edzés vagy egy hosszú nap után, az ageLOC WellSpa iO rendszer segítségével újabb szintre emelheted szépségápolási és wellness rutinodat. 

Ez az exkluzív készülékrendszer ageLOC termékekkel használatos, amelyek tudományosan bizonyított, látható eredményekkel szolgáló hatást nyújtanak, és tartozik hozzá egy IoT csatlakozású app, amely útmutatóként szolgál, illetve a készülék személyre szabott, adaptív mikroáram technológiával működik, amely a bőröd vezetőképességéhez igazítja az áram intenzitását, valós időben. 

Engedd szabadjára önbizalmad az ageLOC WellSpa iO rendszer segítségével!   

REVITALIZÁLÓ RUTIN 
ageLOC WellSpa iO készülék + ageLOC Body Serum
 

Revitalizálja a bőr megjelenését és megerősíti az önbizalmat. 

Ez a narancsbőrre megalkotott rutin segíti a bőr látható feszesítését és kontúrossá tételét a ragyogó, sima megjelenésért. 

Láthatóan feszesebbé és simábbá teszi a bőrt a combokon, a hason és a karokon a fiatalosabb megjelenés érdekében. Táplálja a bőrt a tiszta, bársonyos és egészséges megjelenésű bőr érdekében. 

Segít felszámolni a megereszkedett bőrt a tónusos, formás bőrért. 

Kiegyenlíti a bőrtónust a fényesebb, ragyogóbb bőr jegyében. 

Hidratálja a bőrt, és segít felszámolni a gödrös megjelenést. 

Az ageLOC összetevőknek köszönhetően célba veszi a bőröregedés látható jeleinek forrását a fiatalos külső megőrzése érdekében.    

HELYREÁLLÍTÓ RUTIN 
ageLOC WellSpa iO készülék + ageLOC Body Activating Gel 
 

Helyreállítja az általános közérzetet a jobb holisztikus wellness érdekében. 

Segít javítani a keringést a bőrrétegekben és a kötőszövetekben a készülék bőrön való mozgásának köszönhetően, amely masszírozza a bőrt. 

A masszírozó mozgás segíti a bőr sima megjelenését. 

Támogatja az általános kellemes közérzetet, hogy jól érezd magad, és jól is nézz ki.  

Segít, hogy kiegyensúlyozottabbnak érezd magad.  

Az ageLOC összetevőknek köszönhetően célba veszi a bőröregedés látható jeleinek forrását a fiatalos külső megőrzése érdekében.   

ageLOC Body Serum

Az ageLOC WellSpa iO készülékkel való együttes használatra tervezett ageLOC Body Serum a narancsbőrt veszi célba a revitalizáló rutin részeként. Kontúrosabbá és ragyogóbbá varázsolja a bőrt, javítva az általános megjelenésén.

ageLOC Body Activating Gel

 

Az ageLOC Body Activating Gel a helyreállító és pihentető ageLOC WellSpa iO rutinokkal alkalmazva hűsíti a bőrt. Az ageLOC WellSpa iO készülékkel való együttes használatra lett kifejlesztve, és ageLOC-keveréket tartalmaz, amely csökkenti a bőröregedés látható jeleit a fiatalos megjelenés megőrzése végett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3918242771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása