DotsDiet termékajánló adventre
2023. november 20. írta: persica

DotsDiet termékajánló adventre

 

A DotsDiet termékeivel imádni fogod a karácsonyt!

Két igazi „ráhangolódós” limitált kiadású csomaggal készültek az adventi időszakra!  

Egyik csomagukban a csoki, a mézeskalács és a sós karamella varázslatos ízei hozzánk el az ünnep hangulatát, a másikban pedig a maracuja, a mézeskalács és a citromos sajttorta ejt rabul. 

Édes shakjeik alapját a cikóriarost mellett a finom mandula és zabfehérje biztosítja, illetve természetes eritrit- sztevia teszi finoman édessé. A B6, B12 vitamin jótékonyan hat az idegrendszerre és szerepe van a vörös vérsejtek képzésében is. Köszönhetően a kiemelkedően magas rosttartalomnak, ha elkészítés után 10-15 percet állni hagyod, bepudingosodnak, és így isteni pohárkrémet, desszertet készíthetsz belőlük. Télen ihatod az édeseket forrón is egy fantasztikus téli finomságként! 

Javasoljuk, hogy a shake elfogyasztása után fél órával igyál fél liter vizet vagy citromos italport, hogy a rosthatás és a teltségérzet optimális legyen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7818265573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása