Edd magad fittre!
2024. március 12. írta: persica

Edd magad fittre!

GymBeam tavaszi termékajánló

Tavaszi frissesség az ételekben is. A GymBeam élelmiszerei behozzák ezt a frissességet a konyhádba is! Az egészséges és aktív életmód elengedhetetlen része a tavaszi megújulásnak, ennek egyik alappillére pedig a megfelelő táplálkozás. Fedezd fel a GymBeam könnyed és változatos kínálatát, töltsd meg napjaidat energiával és pozitív lendülettel. Vedd át az irányítást az étrended felett, és éld meg a tavaszt könnyedén és egészségesen!  

Búzatortilla - GymBeam 

Nincs kedved főzni, csak gyorsan harapnál valami tápláló, de könnyed finomságot? Ezzel az ínycsiklandozó tortillával megszabadulhatsz a bonyolult főzés terhétől, hiszen elég csak megtöltened a kedvenc hozzávalóiddal, tekerd fel, és máris kész a tökéletes ebéd vagy vacsora! Használhatod enchilada, nachos vagy burrito elkészítéséhez. Hajtogass belőle szendvicset reggelire, vagy készíts belőle desszertet. Fogyaszd kenyér-alternatívaként, vagy megpirítva snack-ként két főétkezés között. A búzatortillával egyszerűen be tudod építeni az egészséges étkezést mindennapjaidba, miközben a változatosságra is oda tudsz figyelni.

Pizza alap - GymBeam 

Kora tavaszi pizza party a barátokkal? Csábítóan hangzik! Mostantól pedig a másnapi rendrakás miatt sem kell fájjon a fejed, hiszen ezzel a pizza alappal mindössze 10 perc alatt az asztalra kerül az étel, hosszadalmas előkészületek nélkül. A kiváló minőségű tészta mindössze 5 összetevőből áll, beleértve a búzalisztet, vizet, sót, élesztőt és a különleges extra szűz olívaolajat, amelynek köszönhetően a tészta olyan ízes és lágy lesz, mint egy igazi olasz pizzatészta. Egyszerűen pakold meg a kedvenc feltétekkel a tésztát, 7 perc sütő, és máris tálalható a friss, illatozó pizza. Ha pedig szeretnéd még gyorsabban és egyszerűbben elkészíteni, akár serpenyőben is megsütheted. Fedezd fel az igazi házi pizza varázsát, és szánd az időt a baráti beszélgetésekre! 

Lazac sós lében – GymBeam 

Ez a lazackonzerv garantáltan visszahozza a nyár ízét - már kora tavasszal. Ez a különleges konzerv mentes is mindenféle felesleges adalékanyagtól is. Magas fehérje- és telítetlen zsírsavtartalma révén ideális választás minden aktív életmódot folytató embernek, sportolóknak és mindenkinek, aki egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásra törekszik. Kiváló kiegészítője lehet salátáknak, főételeknek, vagy vacsorára, pirítós mellé, és friss, mediterrán diétába is beilleszthető. Praktikus csomagolásának hála egyszerűen magaddal tudod vinni utazáshoz vagy akár kiránduláshoz. A konzerv lelke a norvégiai lazac, amelynek lédús, jellegzetesen narancssárga húsát gondosan válogatott fűszerek teszik még ízletesebbé. Magas fehérjetartalmának köszönhetően a lazac ideális tápanyagforrást nyújt az izomtömeg fenntartásához és a csontok egészségének megőrzéséhez.  

BIO almaecet - GymBeam  

A tavasz beköszöntével te is egyre inkább vágysz a friss ízekre? A BIO almaecet tökéletes választás minden olyan konyhába, ahol fontos a változatosság. Frissen préselt almaléből, természetes erjesztéssel készül, tápanyagokban igen gazdag! A BIO almaecetet nem kerül pasztőrözésre és szűrésre, így megtartja természetes ízvilágát és rostokban gazdag tartalmát. Az erjesztés során hozzáadott jótékony mikroorganizmusok tovább gazdagítják tápanyagtartalmát, ennek köszönhetően íze lágy és gyümölcsös. Zöldség- és gyümölcssaláták ízesítéséhez, szószok és pácok készítéséhez illik a leginkább, de vegán receptekbe is egyszerűen beépítheted, mivel kiváló alternatívája lehet a tejsavó alapú italoknak. Tavasszal-nyáron pedig akár frissítő mocktailokat is készíthetsz belőle anélkül, hogy egészségtelen cukorszirupokat használnál. 

Kimchi - GymBeam  

Kisütött a nap, és te máris egzotikus tájakra vágysz? Ha a nyaralás még várnod is kell, beköltöztetheted a távoli tájakat konyhádba egy nem mindennapi összetevővel. A kimchi egy különleges zöldségkeverék, amely friss és savanykás ízt kölcsönöz ételeidnek. Kiváló választás ázsiai ételekhez, salátákhoz, bagettekhez vagy szendvicsekhez, és még grillezett húsok vagy növényi alternatívák mellé is ideális köretként szolgál. A kimchi eredete Koreáig nyúlik vissza, de egyedi íze és az emésztést támogató jótékony hatásai miatt világszerte hamar népszerűvé vált. A keverékben megtalálsz a különböző méretű zöldségdarabokat, mint például káposzta, sárgarépa és fehér retek, melyeket gondosan válogatott fűszerekkel ízesítenek. A kimchi nemcsak önmagában kiváló, hanem bármilyen ételt feldob, miközben a benne található mikroorganizmusok segítik az emésztést. Akkor is szuper választás lehet, ha figyelsz a kalóriabevitelre, hiszen rendkívül alacsony a cukortartalma, így bármely diétába beépíthető.  

Chai Latte keverék - GymBeam  

A tavaszi megújulás jegyében próbálsz leszokni a kávéról? Van egy tökéletes alternatívánk a számodra. A chai latte keverékkel nem csupán egy italt készíthetsz, hanem egy élményt varázsolhatsz az otthoni kényelembe. A tradicionális indiai Masala Chai-tól inspirálva, aromás fűszerek és fekete tea harmonikus keveréke, melyből olyan italt készíthetsz, amely garantáltan feltölt energiával. A gyömbér, kardamom, fahéj és más egzotikus összetevők egyedülálló kombinációja mellett nem hiányolod majd a kávét! Ráadásul tejjel összekeverve is fogyaszthatod, és az elkészítése is egyszerű és gyors. Csak keverd össze tejjel vagy más növényi alapú alternatívával, majd ízlés szerint édesítsd mézzel vagy kókuszvirágcukorral, és máris kész a napindító energiabomba!  

Teljes kiőrlésű bulgur - GymBeam  

Megfogadtad, hogy idén tudatosan és egészségesen étkezel, de unod már, hogy a főételek mellé mindig csak rizst eszel? Az egyik legjobb alternatívát a teljes kiőrlésű bulgur jelentheti. Ez az ízletes köret enyhén diós ízével új alapokra helyezi a tavaszi diétádat! Egész búzaszemekből készül, így a bioaktív anyagok maximális mennyiségét megőrzi. A komplex szénhidrátokban gazdag összetételével, amelyek nap közben fokozatosan szabadulnak fel, biztosítja a szervezet megfelelő energiaszintjét egész napon át. Passzol húsokhoz, halakhoz, tofuhoz, valamint más növényi alternatívákhoz köreteként. Többféle saláta alapanyaga lehet, például a hagyományos arab tabbouleh, amely friss fűszernövényekkel, paradicsommal, hagymával és olívaolajjal készül. Készíthetsz belőle édes kását, vagy akár pudingot is. Egy alapanyag, megannyi lehetőség a változatos étkezésért!  

Liofilizált füge - GymBeam  

Nagyon könnyű elcsábulni, ha nasizásról van szó, ugye? Szerencsére vannak olyan esetek, amikor nem kell ellenállnod a kísértésnek! A liofilizált füge egy igazi különlegesség, amely tökéletesen beilleszthető a tavaszi diétába, és kielégíti az édesség utáni sóvárgásod. Íze megegyezik a friss gyümölcs ízével, csupán a textúrában különbözik attól. A liofilizálás során a gyümölcsöt kíméletesen kiszárítják, így a csodálatosan roppanó csemege adalékanyagok nélkül is megőrzi frissességét, miközben a benne található tápanyagokat sem veszíti el. Ideális választás zabkásák és desszertek gazdagítására, de étkezések közötti nasizáshoz is előveheted. Ráadásul, ha valami folyékonyhoz adod, visszanyeri a nedvességet, így szinte ugyanolyan lesz, mint a friss gyümölcs. Ha egyszer megkóstolod ezt a ropogós csemegét, soha többé nem gondolsz majd a csokira és más, feldolgozott nasikra!  

További inspirációért, szakmai tanácsokért és az egészséges életmódot támogató termékekért keresd fel a GymBeam oldalát.

gymbeam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9218380319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása