Megújult a GymBeam közönségkedvenc márkája
2024. szeptember 14. írta: persica

Megújult a GymBeam közönségkedvenc márkája

Új köntösben a nők számára kifejlesztett BeastPink

Új köntösben, de a megszokott kiemelkedő minőségben várja a BeastPink márka az aktív életmód rajongóit a GymBeam kínálatában. A kínálatot kifejezetten a sportos hölgyek számára és az ő igényeik szerint fejlesztették tovább. A termékpalettán számos étrendkiegészítő, sporteszköz, fitness ruházat és szépségápolási eszköz is szerepel.  

A GymBeam a magyar piac közönségkedvenc fitness webáruháza, 5 európai országban ‘top-of-mind’ brand. Több mint 10 éve van jelen itthon.  

A GymBeam ernyője alatt született most újjá a fitness rajongó hölgyeket célzó BeastPink márka. A vásárlók ezentúl új termékdizájnnal és színpalettával találkozhatnak, amelyet egy letisztult és modern logo koronáz meg. A termékek két termékcsaládra oszlanak: a szépségápolás és jól-lét rózsaszín, míg a sport kiegészítők szürke csomagolást kaptak.  

Mi inspirálta a változást? “Szükség volt arra, hogy a BeastPink márka felnőjön, és a rózsaszín királylányból egy magabiztos nővé váljon. A megváltozott arculat és az új - Be your own kind of beautiful - mottóval azt hangsúlyozzuk, hogy a szépségnek végtelen formája van. A termékek méretezését is kibővítjük XS-től egészen XXL-ig” - mondta Maria Cicman, a GymBeam CMO-ja a megújulás kapcsán.  

A BeastPink márka fő célja, hogy minden nő magabiztosnak, szépnek, egészségesnek, fittnek és boldognak érezze magát. A táplálékkiegészítők, fitness- és életmód-kiegészítők, valamint a sport- és szabadidős ruhák széles választékát kínáló márka bestseller terméke, a Yum Yum Whey fehérjepor. A vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagított formula gondoskodik a mozgásszervek funkcionalitásáról és a formás alakról, miközben ínycsiklandozó ízvariációkkal kényeztet.  

A megújult BeastPink kollekció teljes termékpalettája elérhető a GymBeam.hu oldalon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr10018492510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása