Nyáron is fókuszban a jól-lét!
2024. július 26. írta: persica

Nyáron is fókuszban a jól-lét!

Nyáron sem érdemes megfeledkezni bőrünk, hajunk és körmeink szépségének támogatásáról, hiszen ilyenkor is törődésre van szüksége. A GymBeam kedvenc szépségfokozó termékei segítenek helyreállítani és megőrizni a forróságnak, szárazságnak, tengervíznek vagy épp a káros UV-sugaraknak kitett szervezetünket, és energiával töltenek fel a nyári hónapokban is.  

Hialuronsav Forte - GymBeam  

A hialuronsav a szépségipar egyik legismertebb és leggyakrabban használt összetevője - nem hiába, hiszen kívülről-belülről gondoskodik a fittségről és a fiatalos megjelenésről. Mivel a kor előrehaladtával a szervezetünkben csökken a szintje, ezért érdemes odafigyelni a megfelelő pótlására. A Hialuronsav Forte nem csak azok számára ajánlott, akik szeretnének gondoskodni mozgásszervi egészségükről, hanem azok számára is, akik friss, fiatalos kinézetre vágynak. Ez a kapszula ugyanis a belső támogatás mellett hidratálja a bőrt és puhává varázsolja a hajkoronát a maximális magabiztosságért.  

Q10-Koenzim - GymBeam  

A Q10-koenzim szervezetünk sejtszintű mozgatórugója, mivel részt vesz az adenozin-trifoszfát (ATP) előállításában, amely fontos szerepet tölt be a sejtek energia átvitelében és a mitokondriumokban történő energiaképzésben. Termelődése az életkor előrehaladtával lelassul, ezért szükséges külsőleg megfelelő táplálkozással, valamint táplálékkiegészítők segítségével pótolni. A kapszula E-vitamint is tartalmaz, amely hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és a káros szabadgyökök elleni küzdelemhez. A Q10-Koenzim táplálékkiegészítő gondoskodik az általános egészség és vitalitás megőrzéséről, hogy a fárasztó nyári hőségben is tele legyünk energiával!  

Anti-Aging Complex - Gymbeam  

Ezt a táplálékkiegészítőt kifejezetten azok számára fejlesztették ki, akik szeretnék megőrizni fiatalos lendületüket és akik szeretnék megelőzi a korai öregedést. Az Anti-Aging Complex olyan aktív összetevők keveréke, mint a Q10-koenzim, szelén, C-vitamin és jótékony antioxidánsok. A benne található C-vitamin serkentheti a kollagéntermelést, a Q10 energiát adhat a fizikai és agyi tevékenységekhez, míg a szelén komplex módon erősíti a fiatalos megjelenést. Olyan funkcionális vegyületeket tartalmaz, amelyek lassítják az öregedés folyamatát, felveszik a harcot a ráncokkal szemben és új lendületet adhatnak az aktívan töltött mindennapokhoz. Ez a kapszula egy igazi aduász, amely élettel tölti meg a szervezetet!  

Cink - GymBeam  

Talán kevésbé köztudott, hogy a cink egy olyan ásványi anyag, amely több száz biológiai folyamat kulcsfontosságú résztvevője a szervezetben. Többek között hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a csontok, a haj, a körmök és a bőr megfelelő állapotának fenntartásához, valamint szinten tartja a tesztoszteronszintet. A cink olyan energiaforrás, amely serkenti a makrotápanyagok, köztük a szénhidrát, valamint a zsírsavak anyagcseréjét, ezért aktív életmódot folytatók és fogyókúrázók számára kifejezetten ajánlott rendszeres fogyasztása. A cink antioxidánsként is ismert, így hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.  A napi szinten működő kognitív funkciók, például a memória, a figyelem, a beszéd és a gondolkodás fenntartását is segítheti.  

Szelén - GymBeam  

A szelént szervezetünk sajnos nem képes önállóan előállítani, ezért külső forrásból szükséges bevinni. Antioxidánsként támogatja az immunrendszert azzal, hogy megvédi a sejteket az oxidatív stresszel szemben, valamint a pajzsmirigyet, ami az anyagcserét szabályozza. A szelénbevitel a hölgyek számára kifejezetten fontos, hiszen hozzájárul a haj és a körmök egészségéhez. A gyermekvállalás előtt álló uraknak is ajánlott rendszeres fogyasztása, hiszen serkenti a spermatogenezist, azaz a spermiumtermelés folyamatát. A szelén azok számára kihagyhatatlan táplálékkiegészítő, akik átfogóan szeretnék támogatni egészségüket és vitalitásukat a mindennapokban.  

D-Biotin - Gymbeam  

A B7-vitaminként is ismert D-Biotin egy olyan esszenciális vitamin, amelyet a szervezetünk nem képes önállóan előállítani. A B7 különböző bőr- és szépségápolási termékek népszerű összetevője, hiszen számos biológiai folyamatban részt vesz: hozzájárul például a haj és a bőr egészségének fenntartásához. A biotin a szénhidrátok anyagcseréjét is serkenti, ezért rendszeres pótlása fogyókúrázók számára is ajánlott. Fogyasztása a mentálisan kihívásokkal teli napokon is hasznos lehet, mivel támogathatja a psziché megfelelő működését. Segíti az érzékszervek, például a koordináció, a látás, a szaglás, a hallás és az ízlelés megfelelő működését is.  

gymbeam.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9218457297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása