Fókuszban a bőröd
2021. november 24. írta: persica

Fókuszban a bőröd

Bemutatkozik a DOUGLAS SKIN FOCUS termékcsalád!

Fedezd fel az új, egymásra épülő, magas hatóanyagú összetevőket tartalmazó arc- és testápoló termékeinket, melyek segítenek felvenni a harcot a dehidratáltsággal, bőröregedéssel és a fakó, egyenetlen bőrtónussal. 

A három termékvonal olyan szuperhatékony összetevőket tartalmaz, mint a hialuronsav, a C-vitamin és a kollagén, melyek bőröd egyedi igényeinek igyekeznek megfelelni.

Aqua Perfect A TÖKÉLETES HIDRATÁLTSÁGÉRT

A hialuronsavval gazdagított Aqua Perfect formula segít visszanyerni bőröd ideális nedvességtartalmát. A bőr táplált, teltebb és puhább lesz. 

Collagen Youth – A FIATALOS BŐR TITKA 

Vitamin Radiance - A MINDENNAPOS RAGYOGÁSÉRT

A Vitamin Radiance termékcsaládja C-vitamint tartalmaz, amely segít visszanyerni a bőr természetes fényességét.

Aki szereti a sajátmárkás termékeket, azoknak főnyeremény a Douglas Skin Focus termékcsaládja, azon belül is a C-vitamint tartalmazó, Vitamin Radiance arcápoló család.

Jómagam imádom a vitaminos készítményeket, és már most tudom, hogy nagy kedvenceim lesznek ezek a fantasztikus termékek:

Insant Glow Cream:

A bőr sugárzásának elvesztésének fő okai a fáradtság és a stressz. C-Vitamin származékkal alkotva, a Vitamin Radiance szakértői formulája segít visszanyerni a bőr természetes fényességét. A Vitamin Radiance Instant Glow Cream azonnal feltámasztja arcod sugárzását. Ideális fakó bőrre, a könnyed textúrája gyorsan behatol a bőrbe és bőröd azonnal visszanyeri természetes ragyogását. A bőr hidratált és ragyogó lesz, az arc pedig egységes. A bőr sugárzása azonnal 43%*-kal nőtt, 4 hét használat után pedig 87%*-kal. 

Glow mask:

A maszkot vékony rétegben kell felvinni az egész arcra és nyakra tisztítás után. Hagyni kell 3-5 percig hatni, majd alaposan langyos vízzel leöblíteni, majd folytatni a nappali vagy éjszakai bőrápolási rutint. Egyszer vagy kétszer érdemes használni egy héten. 

Douglas skin focus Collagen Youth:

A korral, a bőr elveszíti töltöttségét, lazává válik és a ráncok láthatóvá válnak. Kollagénnel alkotva, a Collagen Youth szakértői formulája a bőrömet láthatóan fiatalabbá teszi. A Collagen Youth Anti-Age Day Cream láthatóan csökkenti az öregedés jeleit. A kényelmes textúrája táplálja a bőrt, egész nap hidratál és megtartja rugalmasságát. A bőr regenerált, simább, feszesebb, emellett a ráncok és a vékony vonalak láthatóan csökkennek. 

Aqua Perfect 24H Hydrating Mist:

Bőrtípustól függetlenül, a kényelmetlen, feszes bőr a dehidratáció jele. Az Aqua Perfect szakértő formulái segítik a bőröm ideális nedvességtartalmát visszanyerni. Az Aqua Perfect 24H Hydrating Mist fokozza bőröm nedvességtartalmát akár 24 órán át. A nap bármelyik pontjában arcra permetezhető, az ultra-finom permet felfrissíti és újrahidratálja azonnal egy egyszerű lépésben. Sminkelés előtt vagy után használva, megvédi a bőrt a szennyeződés elleni gátjával. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5116764210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása