Szia Tavasz! Nekem már megérkeztél!
2023. február 13. írta: persica

Szia Tavasz! Nekem már megérkeztél!

Nem is akárhogyan! Egy tavaszt igéző, csodaszép Babor Húsvéti ampullanaptár formájában.

Arcbőröm és jómagam is most már méltón viseli az érett bőrtípus megnevezést, ezért igyekszem megadni minden „földi jót” neki és magamnak is természetesen. Hisz minden nő tudja, ha az arcbőre ragyog és üde (korához képest) akkor minden bizonnyal belül, lélek szinten is rendben van minden.  (Ez kicsit olyan mint a szem a lélek tükre… J )

Most meg pláne rendben van minden, és örömmel kezdek neki egy intenzív bőrmegújító kezelésnek a Babor ampulláival.  A Babor ampullái száraz és kombinált bőrtípusra is alkalmazhatóak, a cél a megfelelő hidratálás, és a bőr öregedésének gátlása.

A tél elköszöntével, te is friss és üde bőrre vágysz? Akkor neked is érdemes kipróbálnod a Babor 14 napos intenzív ampulla kezelést a ragyogóan szép bőrért.

A BABOR Húsvéti Ampulla Tojás tökéletes társ lesz a tavaszi megújulásban!

Ez a kéthetes kezeléssorozat, amely 14 rendkívül koncentrált, tökéletesen összehangolt BABOR ampullát tartalmaz, pár nap alatt kifejti jótékony hatását: feszessé teszi, ápolja, hidratálja és finomítja arcbőrödet.

Három DOCTOR BABOR Power Serum Ampulla, a hialuronsavnak, a béta-glükán és C-vitaminnak köszönhetően azonnali hatást eredményez.

Az arcbőröd típusához (száraz, kombinált, zsíros) kiválasztott készítmények kombinációja révén a bőröd jól hidratált és megfelelően védett, feszesebb lesz.

A Babor ampullák használatához egy kis itiner:

A leghatékonyabb eredmény érdekében alkalmazd a BABOR Cleansing termékekkel való letisztítás után. Rázd fel az ampullát használat előtt. Tekerj egy zsebkendőt az ampulla nyaka köré, és egy határozott mozdulattal törd le a csúcsát az alsó színes gyűrűnél. Vagy használd a mellékelt ampullanyitót. Öntsd a fluidot a tenyeredbe, és egyenletesen simítsd el az arcon, nyakon, és dekoltázson. Gyengéden ütögesd bele a bőrbe, ezután alkalmazz hidratálókrémet.

Mit is tartalmaz ez az álomszép Babor tojás:

2x DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Hyaluronic Acid: Forradalmi nedvességnövelő az azonnali hidratálásért és feltöltésért 8 különböző típusú hialuronsavval és további tripeptidekkel.

1x Hydra Plus: Hialuron löket a maximális hidratálásért a bőr minden szintjén. Azonnal több nedvesség, intenzíven telt bőr és csökkenő ráncok.

1x Algae Vitalizer: Maximális nedvesség és vitalitás a megerősített, kiegyensúlyozott mikrobiomért – a zöld algáknak és a plankton kivonatoknak köszönhetően.

1x Perfect Glow: Azonnali tökéletes ragyogás és sima, hibátlan, ragyogó és sima bőr egész nap, mely a glow pigmenteknek, poliszacharidoknak és Perfection peptideknek köszönhető.

2x DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Beta Glucan: Koncentrátum béta-glükánnal és mikroezüsttel – intenzív bőrápolás az azonnal megnyugtatott és megerősített bőrért.

1x Active Night: Az aktív összetevők erejével azonnal nyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt és a feszülő érzést. Éjszakai regenerálódás -a reggelre megfiatalított és jól táplált bőrért.

2x DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Vitamin C: Ragyogó arcszín és anti-aging ampulla a láthatóan optimalizált bőrért – a C-vitamin és a linolénsav egyenletesebb, simább bőrt biztosít.

1x Multi Vitamin: A vitaminpótlás visszaadja az energiát a legyengült bőrnek – az egészséges, friss és ragyogó bőrért.

1x 3D Firming: A határozott kontúrokért, észrevehetően jobb feszességért és kevesebb ráncért.

2x Lift Express: Tökéletes ránctalanító ampulla azonnali hatással a tengeri exopoliszacharidoknak és az azonnali lifting hatóanyagoknak köszönhetően.

A 14 nap eltelte után szemmel láthatóan ragyog az arcbőr!

Zsebeld be a bókokat, és ne felejtsd el elárulni a titkot, hogy milyen szakértő bőrápolást vettél igénybe a Babortól!

www,babor.com

Fotó: saját (PR)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9818048202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása