A Rimmel bemutatja  Rita Ora együttműködésével megalkotott tavaszi/nyári körömlakk kollekcióját
2016. március 24. írta: persica

A Rimmel bemutatja Rita Ora együttműködésével megalkotott tavaszi/nyári körömlakk kollekcióját

A színek most még harsányabbak! Ebben a fesztiválozós időszakban olyan tomboló színeket ismerhetsz meg, amilyeneket eddig még soha nem láttál! A Rimmel London bemutatja az új 60 Seconds Super Shine by Rita Ora tavaszi-nyári körömlakk kollekciót: 7 szuper-fényes, villámgyorsan száradó, ütős színt, 7 örömteli, vidám bulis napra ajánlva.  Glasto, Lovebox, Latitude.

 

A 2016-os tavaszi-nyári kollekció már a Rimmel London és Rita Ora 3. együttműködésének a gyümölcse, mely a 2015-ös, fantasztikusan sikeres Colour Rush and Colourfest kollekciót követi. 

A Happy Glamper zöldjétől a Pump Up The Purple liláig minden rendelkezésedre áll.

A körömlakkok ára igencsak pénztárca barát, így bátran játszhatsz a napsütötte, jókedvre derítő színekkel egész nyáron át. Fesd minden körmöd más színűre, ragyogni fogsz tőlük!

Indulhat a buli?

Tegye fel a kezét, aki szuper-fényes, szuper-szexi, figyelemfelkeltő körmökre vágyik, mégpedig rekord idő alatt? A 60 Seconds Super Shine körömlakkok tartalmazzák a Rimmel 3:1 technológiáját, alapozó + gazdag szín + fényes fedőlakk is egyben. Egyszerűen imádnivaló! A különleges formulának köszönhetően kevesebb, mint 60 mp alatt szárad*, tehát egyetlen percet sem lopsz el az örömöktől.

*egy rétegben  

 

A mostani lakkok is hippis csomagolást kaptak, a jellegzetes kis margaréta virág itt is megjelenik az üvegeken, erősítve a fesztiválozós, bulis jelleget. Rita szignója most  is ott díszeleg minden kis üvegen. Meglátod, mindet meg akarod szerezni!

 

Fess és partyzz, tedd feledhetetlenné ezt a nyarat! 

Get the London look.


A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr338524020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása