Az első érintés varázsa
2024. április 12. írta: persica

Az első érintés varázsa

Egész világunk tükröződik a szemében.

Már akkor is, mikor még csak várjuk őt, elképzeljük, mi mindent fogunk mutatni neki, hogyan fogunk vigyázni rá. És amikor végre találkozunk, minden örökre megváltozik. A baba és a szülő közötti első érintés varázslatos pillanat, gyengéd gesztus, amely köteléket hoz létre közöttük. Nagyon fontos a baba számára, segít a bizalom építésében és biztonságérzetet ad.

A baba születésétől fogva elsősorban érintés útján ismerkedik a környezetével. A bőre tehát kulcsszerepet játszik korai fejlődésében, ez a kapu az őt körülvevő lenyűgöző világhoz. A baba bőre olyan puha, mint a bársony. De jóval vékonyabb, mint a miénk, védő funkciója még nem teljesen fejlődött ki, ráadásul nagyon kényes, sérülékeny. Ezért olyan fontos gondoskodni róla. Küldetésünk, hogy melletted álljunk, megkönnyítsük a szülővé válás első lépéseit, és csakis a legjobb bőrápolást biztosítsuk a kicsik számára.

Szeretető gondoskodás az első érintéstől A NIVEA Baby termékek teljes skáláját mutatja be a legkisebbeknek is, akiket már az első érintéstől szeretetteljes ápolással kényeztetnek, erősítenek, és védik a babád finom bőrét

Minden termék új, tisztább és természetesebb összetételű, amely 100%- ban természetes mandulaolajjal büszkélkedhet, és értékes vitaminokkal dúsított. A NIVEA bőrápolási szakértői bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztették ki, gyermekorvosok tesztelték és anyák hagyták jóvá. Sokkal tovább megyünk azonban, és gondolunk a gyermekeid jövőjére is. A termékek nemcsak hatékonyak, hanem környezetbarátok is – a teljes NIVEA Baby termékcsalád összetétele vegán, biológiailag lebomló, és több mint 90%-ban természetes eredetű összetevőkből áll. Mikroműanyagot vagy parabént pedig biztosan nem találsz benne! A hab a tortán pedig a teljes NIVEA Baby termékcsalád új arculata: az új ikonok – aranyos állatok kicsinyeikkel – egy pillantás alatt megmutatják, hogy a gyengéd babaápolás mely területére szánjuk az egyes termékeket.

Aludjatok nyugodtan mindketten Egy aktív nap után nincs is jobb, mint amikor estére a kis akcióhős elfárad és megnyugszik, az egész világ lelassul, és mindketten élvezhetitek a kedvenc esti rituálét. Örüljetek együtt a kikapcsolódás varázslatos pillanatainak, és lefekvés előtt részesítsd a babádat gyengéd, nyugtató gondoskodásban.

A NIVEA Baby termékcsalád új tagjai titkos összetevőt rejtenek - a SleepEssenceTM technológiát, amely kellemes aromát szabadít fel, és biztosítja a baba (és az anyuka) nyugodt alvását. A Bed Time Tusfürdő és Testápoló táplálja, védi és nyugtatja a baba bőrét, míg a kellemes aroma gyönyörűen ellazítja a babát és természetes úton készíti fel az alvásra. Újdonság: NIVEA BABY Bed Time Head to

A rendszeres bőrápolási rutin részeként biztosan jól szolgál majd a Babasampon és Fürdető, amely gyengéden tisztítja és egyben hidratálja is a kicsikéink bőrét, vagy a Gyengéd Babasampon, amely megkönnyíti a fésülködést. A Nyugtató Popsiápoló pedig enyhülést és védelmet nyújt a pelenka súrlódása miatt irritált bőrnek

Rossz időben nélkülözhetetlen társad lesz a Wind & Weather Univerzális Krém, amely nemcsak táplálja a baba finom bőrét, hanem megbízhatóan védi is a hidegtől és a széltől. Soft krémünk szintén univerzális módon ápolja a babák bőrét és ápoló hatóanyagokkal segíti megakadályozni a bőr kiszáradását. Ha útközben vagytok, akkor dobd a táskába a My First Cream univerzális krémet, amely, amikor csak szükség van rá, megbízható védelmet és szeretetteljes ápolást nyújt.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2018380299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása