A bőrfiatalítás új generációja a még hatékonyabb
2022. szeptember 30. írta: persica

A bőrfiatalítás új generációja a még hatékonyabb

CELLULAR Expert Lift termékcsaláddal

Világszerte nők milliói keresnek hatékony arcápolási módot az arcbőr feszesítésére, a bőr szerkezetének helyreállítására és a mély ráncok csökkentésére. A NIVEA most bemutatja a CELLULAR Expert Lift arcápoló termékcsaládot, amely 30-as fényvédőfaktorú nappali bőrápolásból, regeneráló éjszakai bőrápolásból és bőrmegújító arcmaszkból áll.

Az évek előrehaladtával a sejtek aktivitása lelassul, és jelentkeznek a bőröregedés látható jelei. Az arc kontúrjai megereszkednek, új ráncok jelennek meg, a meglévők pedig mélyülnek. A NIVEA bőrápolási szakértői kifejlesztettek egy modernebb formulát, amely tudományos ismeretek alapján reaktiválja a bőrsejteket. Az innovatív készítmény kétféle hialuronsav hatékony keverékét tartalmazza bakuchiollal kombinálva, amely újdonság a bőrfiatalító hatóanyagok között.

Mi az a bakuchiol?

Ez a bőrápolás egyik legújabb trendi összetevője, amely kiváló öregedésgátló hatással rendelkezik. A bakuchiol funkcionális hasonlóságot mutat a retinollal. Ugyanúgy segít feszesíteni a bőrt és erősíti a kollagénrostokat, de más előnyei is vannak. „A bakuchiol támogatja a sejtaktivitást, védi a bőrt a szabad gyökök okozta károsodástól, és intenzívebben regenerál, mint a retinol, ugyanakkor a bőr jobban tolerálja“ – magyarázza Dr. Svenja Moellgaard, a NIVEA bőrápolási szakértője.

A CELLULAR Expert Lift arcápoló termékcsalád összetétele a bakuchiol mellett kétféle hialuronsavat is tartalmaz, melynek köszönhetően a termékek fiatalító hatása igen magas. A makro-hialuronsav segít intenzíven hidratálni és kisimítani a bőrfelületet, mert tömegének akár ezerszeresére is képes megkötni a vizet, míg a mikro-hialuronsav 40-szer kisebb molekulájával képes mélyebben behatolni a bőrbe. Ott segít csökkenteni a ráncokat belülről, közvetlenül a keletkezésük helyén.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8217944152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása