NIVEA SUN. Élvezd a nyarat és óvd a bőröd!
2023. július 31. írta: persica

NIVEA SUN. Élvezd a nyarat és óvd a bőröd!

Védelem a napsugarak ellen, az izzadás csökkentése és bőrünk kényeztetése, mely a hőségben könnyen kiszáradhat. Ezek a kérdések mindannyiunkat foglalkoztatják a nyári időszakban.

Ezért a nyári neszeszerünkből idén sem hiányozhatnak azok a termékek, amelyek segítenek megóvni az egészségünket, és kellemesebbé teszik a napsütéses napokat. Bízhatsz a NIVEÁban!

A NIVEÁval gyerekjáték a bőrünk védelme a napsugarak ellen

Védelem a napsugarak ellen.

A bőrt egész évben óvni kell az UV-sugárzástól, a nyár közeledtével azonban ez a téma egyre fontosabbá válik. A napsugarak több szinten károsítják a bőrünket, mégha csak rövid ideig is tartózkodtunk a napon. Nem „csak“ a fájdalmas bőrpírról van szó. Más egészségügyi problémák is megjelenhetnek, beleértve a bőr idő előtti öregedését. Ez nemcsak a ráncok kialakulásában nyilvánul meg, hanem a pigmentfoltok megjelenésében is. Ezért minden alkalommal – akkor is, ha csak rövid ideig tartózkodsz a napon – gondolj a bőrvédelemre, és használj fényvédővel ellátott termékeket.

A NIVEA a termékek teljes skáláját kínálja, amelyek közül mindenki kedvére választhat.

Újdonságok:

 NIVEA SUN Spot Control Luminous630 Napozó Arckrém FF50+, 40 ml, 5529 Ft Megelőzés és védekezés egyben! A speciális, szabadalmaztatott Luminous630 összetevő megóvja a bőrödet a pigmentfoltok megjelenésétől, és megakadályozza azok kiújulását is. A magas FF50+ pajzsként működik a káros UV-A és UV-B sugárzás ellen, így nem károsodik visszafordíthatatlanul a bőr törékeny szerkezete. Akkor is ajánlott használni, ha a nyaralás közben nem süt a nap, mert a sugarak a felhőkön is áthatolnak.

Vigyázz a bőrödre a nyaralás alatt is!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4918183055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása