TE IS IMÁDOD A PIZSAMÁKAT? AKKOR A TEZENIS NEKED TERVEZETT :)
2016. március 31. írta: persica

TE IS IMÁDOD A PIZSAMÁKAT? AKKOR A TEZENIS NEKED TERVEZETT :)

A Tezenis idei tavaszi hálóruha kollekcióját is csavaros irónia, stílus és a kreativitás hatja át, benne a bon-ton minták és a klasszikus színek randevúznak a játékos motívumokkal és fazonokkal.

Míg a szezon főszereplői a csíkok és az állatmotívumok, meglepetésként egy-egy bájos nyuszi és a briós illata is megédesítheti a reggeledet!

TEZENIS MÁRKÁRÓL RÖVIDEN:

2003-ban indult – a Calzedonia Cégcsoport kozmopolita és trendteremtő márkája, amely nők, férfiak és gyermekek számára tervez fehérnemű és otthoni viselet-kollekciókat.

Fiatal és "könnyed" - a TEZENIS folyamatosan fejlődik, üzleteinek kínálata hétről-hétre új termékekkel frissül, annak érdekében, hogy a márka élettel teli és vonzó maradjon vásárlói számára.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr28549510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása