A LUSH AZ APUKÁKRA IS GONDOLT!!! APÁKNAPJA
2016. május 21. írta: persica

A LUSH AZ APUKÁKRA IS GONDOLT!!! APÁKNAPJA

SuperDAD, ThanksDAD és még sok újdonság APÁKNAK

 

Nálunk APÁKNAPJA a LUSH jóvoltából! Apu kipróbálta, az illat is magával ragadta, és már megtalálta a nagy kedvencet! Köszönjük Apu! És köszönjük a LUSHnak, hogy gondol rájuk is!

SuperDAD: Fürdőbomba szantálfa és guaiacfa olajjal. A tömjénolaj megnyugtatja a lelket, így a legkeményebben dolgozó, legpörgősebb férfiak is élvezhetik a relaxáció élményét.

ThanksDAD: Szappan friss narancs dzsússzal és brazíliai narancs olajjal. Ez egy betűkocka, mely friss narancslével tisztít és brazil narancsolajjal teremti meg a buli hangulatát. A rajta levő betűk – D, A és még egy D – angolul azt jelentik: apu. Ráírtuk, hogy biztosan tudd, kinek mondj vele köszönetet mindenért.

Smuggler's Soul: Szilárd sampon. A tisztító hatású citromfűolajjal teli tömböcskében fair trade, bio kakaóvajdarabkákat szórtunk el, melyek kitűnően hidratálnak.

LEPD MEG APUUUUUT!!!  www.lush.hu  Látogass el a LUSH weboldalára vagy valamelyik üzletébe!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr198736186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása