Megérkeztek a MOGLI bio gyermekélelmiszerek Magyarországra
2016. június 11. írta: persica

Megérkeztek a MOGLI bio gyermekélelmiszerek Magyarországra

A gyermekek és a szülők nagy örömére, már nálunk is kaphatóak a MOGLI bio termékek.A dzsungel inspirálta finom csemegék válogatott, egyenként is nagyon magas minőségű, biogazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek, ráadásul finomított cukor helyett bio agavészirupot, illetve bio mézet tartalmaznak.

A MOGLI fontosnak tartja, hogy a gyerekek számára tápláló, teljes értékű, bio és finom termékeket állítson elő. Ezért a MOGLI egy gyerekzsűri segítségével fejleszti és teszteli minden egyes termékét, hiszen kinek a véleménye lehetne fontosabb, mint azoké, akiknek valójában a MOGLI finomságok készülnek: a gyerekek. A gyerekzsűri tagjai a finomságok kóstolásán és véleményezésén túl számos, őket érintő témában megosztják gondolataikat a felnőttekkel és izgalmas programokon vesznek részt. MOGLI alapszabály, hogy csak olyan finomságok kerülhetnek a boltok polcaira, amelyeket a gyerekzsűri jóváhagyott. A gyerekek mellett egy szülőkből álló zsűri és szakemberek is segítik a termékfejlesztést.

 A termékek a TESCO és a ROSSMANN üzleteiben már megvásárolhatóak! 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr678799212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása