Móka & tanulás a LEGO® Friends™ készletekkel
2016. szeptember 29. írta: persica

Móka & tanulás a LEGO® Friends™ készletekkel

A LEGO már gondol a karácsonyi ajándék ötletekre :)

Heartlake City várja a kalandra vágyó kisgyermekeket vidámparkjával, kalandtáborával, tengerpartjával és lovas klubjával, ahol a LEGO Friends lovakkal is megismerkedhetnek a kicsik! A 6-12 éves korosztály számára nem csak remek szórakozás, hanem örömteli tanulás is lehet a vidámparkok építése, vagy éppen a lovakról való gondoskodás. A LEGO Friends készletei között idei újdonságként megtalálható az Állatorvosi lószállító, a Vidámparki hullámvasút és a Vidámparki hotdog árusító kocsi is.

A kicsiket öt barátnő kalauzolja át a városon: Mia, aki imádja a természetet, az állatokat és a sportot; Stephanie hobbija a sütés-főzés; a lányok közül Emmát érdekli leginkább a művészet; Andrea igazi táncoslábú kislány, Olivia pedig a történelem rejtelmeibe vezeti be az érdeklődőket. Az öt lány egyetért abban, hogy számukra a legfontosabb a barátságuk, és az egymással eltöltött idő.

A barátnők közül Mia és Stephanie egyik közös kedvenc helye a heartlake-i lovasklub, ahol a lovaspályán a pónikkal gyakorolhatják az ugratást. A gyerekek megtanulhatják, hogy a lovakról való gondoskodás mennyire fontos napi teendő. Ha a lovak megsérülnek vagy lebetegednek a lányok Sophie néni segítségét kérik, aki az összes lovas rendezvényen ott van.

Az Állatorvosi lószállító készletben Olivia deres lova sérült meg. A kicsik az ő sérülését vizsgálhatják meg Sophie nénivel és Oliviával, majd a lóhordágyra helyezhetik, hogy könnyebb legyen beemelni a lovat a lószállítóba. A készlet tartalmaz egy plédet a lovacska számára, és répát, amivel Olivia eteti, mivel ez négylábú barátjának a kedvence. A vizsgálathoz számos állatgyógyászati eszköz is rendelkezésre áll, mint például hőmérő, injekciós tű, sztetoszkóp és egy lovas orvosi könyv is. A lószállító az orvosi autóból és egy pótkocsiból áll.

Ha a kicsik igazi vidámpark-rajongók, akkor a világ legnagyobb vidámparkjai után most már a LEGO Vidámparki hullámvasútja is izgalmas kalandokat tartogathat számukra. A LEGO Friends készlet bármelyik szobát különleges vidámparkká varázsolhatja, ahol újra és újra átélhetik a száguldás élményét. Az igazi feledhetetlen élményről Stephanie, Emma, Andrea és Olivia gondoskodik. A játék különlegessége, hogy ha a hullámvasút első kocsijába a négy LEGO Friends figura közül az egyik beszáll, akkor világítani kezd egy fénykocka. A vidámpark nem lenne igazi az óriáskerék és az ejtőtorony nélkül, ahol a kicsik a magasból szemlélhetik a tájat. Ha már elfáradtak a barátok, akkor a vidámparkban készült fotókat megvásárolhatják, így örök emlék marad számukra.

A vidámparki móka közben könnyen megéhezhetnek a gyerekek, ilyenkor a Vidámparki hotdog árusító kocsi forgó kerekeivel és a levehető tetőn kialakított hangulatos ülőhellyel várja kis vásárlóit. Ezen felül a doboz egy hot dog jelmezbe öltöztetett LEGO Friends figurát is tartalmaz. A játékos szórakozást görbe tükör, kolbászok és hot dogos kiflik teszik teljessé. Az izgalmas program végén persze nem maradhat el a közös fényképkészítés a barátokkal a fotófal előtt.

A szettek már országszerte kaphatók. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4111753107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása