Málna, fekete ribizli, méz, zöld alma vagy gránát alma íz az ajkaidon?
2016. szeptember 29. írta: persica

Málna, fekete ribizli, méz, zöld alma vagy gránát alma íz az ajkaidon?

Igen! A YAMUNA új gyümölcsös ajakbalzsamok a közelgő téli időszakra!

Ahogy beköszönt a hűvös, szeles idő, bőrünk egyre jobban igényli a megfelelő gondoskodást, így nemcsak a ruhatárunk, bőrápolási rutinunk is megváltozik.

Évszaktól függetlenül, bőrünk hidratálása mellett, nem szabad megfeledkezni az ajkak ápolásról sem, hiszen a rendkívül érzékeny és vékony bőr különösen védtelen a káros környezeti hatásokkal szemben. A megfelelő nedvességtartalom fenntartása, és a kicserepesedés elkerülése érdekében, célszerű naponta többször is hidratálni, hetente 1-2 alkalommal pedig finoman leradírozni az elhalt hámsejteket.

Az új Yamuna natúr ajakbalzsamok segítenek megőrizni ajkaid puhaságát, vitaminokban gazdag hatóanyagaik révén pedig gondoskodnak a hosszan tartó védelemről.

A shea vaj köztudottan az egyik leghatékonyabb természetes bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő alapanyag. Hatékonyságát annak is köszönheti, hogy összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzióéra, így hatására a bőr könnyebben optimalizálja természetes öngyógyító képességét.

Ahhoz, hogy a shea vaj kellően kifejtse jótékony hatását, elengedhetetlen társa a regenerálásért felelős, telítetlen zsírsavakban gazdag szójaolaj. Mindezt a hozzájuk adott méhviasz koronázza meg, amely láthatatlan védőréteggel vonja be az ajkakat, így segít megtartani annak nedvességtartalmát.

A Yamuna kínálatában 5 féle íz közül választhatsz, praktikus kiszerelése miatt a legkisebb táskában is elfér, így kedvenc ajakbalzsamodat bárhová magaddal viheted!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4311752915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása