Innováció a családok hétköznapjainak megsegítéséért!
2016. október 26. írta: persica

Innováció a családok hétköznapjainak megsegítéséért!

A Zewa idén új termékekkel nyújt gondoskodást

A Zewa megalkotta az új, antibakteriális hatással rendelkező Zewa Softis Protect papír zsebkendőt. A rétegek között lévő antibakteriális és vírusölő hatóanyag csökkenti a baktériumok és vírusok számát a papír zsebkendőben, így csökkenhet a továbbfertőzés veszélye. Az Aloe Vera kivonat nyugtató hatása kényezteti a bőrt, míg a könnyű és üde illat gondoskodik a felfrissülésről. A Zewa e hatékony megoldással igyekszik a vírusos megbetegedések terjedésének problémáján segíteni.

„Legújabb termékünk, a Zewa Softis Protect egy valódi fogyasztói igényre nyújt megoldást. Egy egészen új szegmenst nyitunk a papír zsebkendők piacán és reméljük fogyasztóink is nyitottak az innovációra, hiszen értük, a családok mindennapjainak megkönnyítéséért dolgozunk nap, mint nap. Új termékünk használatával, a vírusok és baktériumok kisebb eséllyel kerülnek a kézre, ezáltal megvédhet minket és környezetünket az érintés által terjesztett fertőzéstől.” – mondta Hegedűs Eszter, a Zewa termékmenedzsere.

Zewa Softis Protect antibakteriális papír zsebkendő

 

• 10x9db-os kiszerelés

• 4 rétegű, puha és erős, bőrgyógyászatilag tesztelt minőség

• Benzalkonium Chloride- antibakteriális hatóanyag a rétegek között

• Könnyű és friss illat, Aloe Vera kivonattal

 

A Zewa-ról:

A prémium minőségű, legfejlettebb papír-ipari technológiákat alkalmazó piacvezető márka alapjait a 19. század utolsó évtizedében fektették le. A Zewa névadójának a dél-németországi ZellstoffFabrik Waldhof gyárnak a futószalagjáról kerültek le az első Zewa termékek, melyek Magyarországon 1993 óta vásárolhatók meg. Azóta a Zewa márkanév fogalom lett, és piacvezetővé vált a toalettpapírok, papír zsebkendők és háztartási papírtörlők szegmenseiben, valamint a szalvéta piacon is jelen van. A Zewa termékeit a svéd SCA cégcsoport gyártja és forgalmazza 1995 óta.

www.zewa.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2611841767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása