TÉLI ELEGANCIA, TÖKÉLETES AJÁNDÉKOK NŐK SZÁMÁRA, AZ INTIMISSIMI NYELVÉN
2016. december 12. írta: persica

TÉLI ELEGANCIA, TÖKÉLETES AJÁNDÉKOK NŐK SZÁMÁRA, AZ INTIMISSIMI NYELVÉN

Az Intimissimi a bátor, erős, kifinomult nőt exkluzív, jellegzetes stílusában, csipkében és selyemben képzeli el, amelyek egytől egyig a nőiességet sugározzák a legtisztább formában. Minden nő megérdemli a tökéletes ajándékot, az elegáns magabiztosságot!

Ünnepi varázslat élettel teli pirosban és klasszikus feketében

A piros Petit Pois Bellissima Push-Up Melltartó ragyogó színével egyszerre idézi meg az ünnep és az érzéki elegancia varázslatát - a pöttyminta játékos bájjal teszi még izgalmasabbá az összhatást, amely szettben viselve abszolút verhetetlen. Feketében, harisnyatartóval kiegészítve is a végzetesség megtestesítője.

A piros Christmas Bloom Babydoll kifinomult virágmintájával, állítható, hátul kereszt alakban találkozó pántjával egyszerre kelti életre a valódi nőiességet és a kényelmet. Klasszikus feketében is elérhető.

 A sikket és a csábítő nőiességet életre keltő, fekete, virágmintás Lace Boudoir Bellissima Push-Up Melltartó csipkéje szofisztikált érzékiséget, finom párnázottsága tökéletes kényelmet kölcsönöz. Alsóval és harisnyatartóval kiegészítve még ellenállhatatlanabb az összhatás.

A Christmas Bloom Body - az aktuális trendnek megfelelően - felsőruházati elemként legalább olyan csábító, mint fehérneműként.

A Christmas Tulle Body-t áttetsző varázsa és szexi V nyakvonala teszi ellenállhatatlanná.

A Lace Boudoir Selyemtopot sejtelmesen áttetsző csipkerészletei teszik még izgalmasabbá - felsőruházati darabként is finom eleganciát sugároz.

A háromnegyedes ujjú Intimissimi ruha, fekete klasszikus eleganciájával és a szoknyarész stílusos csillogásával hódít.

#intimissimiofficial

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6212043593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása