Mindig légy önmagad... Kivéve, ha Batman™ lehetsz
2017. január 31. írta: persica

Mindig légy önmagad... Kivéve, ha Batman™ lehetsz

LEGO Batman: A film – LEGO® Batman™ építőnapok rendezvénysorozat

Magyarországon 2017. február 9-én LEGO® Batman™ visszatér a mozikba, hiszen ezen a napon mutatja be a Warner Bros. Pictures és a LEGO Csoport a LEGO Batman: A film című animációs filmet. A mozifilm alapján készült nagyszerű és izgalmas új készletek a játékboltok polcain is megjelentek már, ráadásul most életkortól függetlenül minden Batman-rajongó kedvenc szuperhősévé változhat át a LEGO Batman: A film mozihoz kapcsolódó LEGO® Batman™ építőnapok* állomásain. Az izgalmas, kreatív eseménysorozaton három fővárosi helyszínen várják a LEGO játékok és LEGO Batman kedvelőit.

A helyszínen a programon résztvevők összerakhatják Robint, LEGO Batman hű társát, versenyezhetnek saját építésű Batmobiljukkal, megcsodálhatják Gotham tornyát, kvízjátékokon vehetnek részt, kipróbálhatják a különböző LEGO applikációkat és részt vehetnek a LEGO Friends gyorsasági építőversenyen. A legkisebbeket LEGO® DUPLO® medence várja, a nagyobbak pedig a LEGO® City építőasztaloknál tehetik próbára kreativitásukat. A szerencsések személyesen is találkozhatnak LEGO Batmannel és közös fotót készíthetnek vele.

Minden, a rendezvényre ellátogató gyermeket ajándék vár, amelyet az adott bevásárlóközpontban lévő játékboltban vehet át felnőtt kísérőjével.** Az építőversenyben résztvevő gyermekek külön kis meglepetésben részesülnek. ***

A LEGO számára kiemelten fontos a gyermekek kreatív gondolkodásának fejlesztése: ennek a képességnek a fejlődése nem csak a játék élményét teszi felejthetetlenné, de a problémamegoldó készséget és a csapatmunkát is fejleszti. Ennek elősegítésére nyújtanak kiváló alkalmat a LEGO® Batman™ építőnapok programjai, ahol kicsik és nagyok egyaránt találnak szórakoztató, és kreatív elfoglaltságot és részesei lehetnek kedvenc szuperhősük kalandos világának.

Éld át Te is a hamisítatlan LEGO élményt és találkozz LEGO Batmannel!

#legobatmanhun

A rendezvények az alábbi helyszíneken, szombaton és vasárnap 10 és 19 óra között várják a látogatókat:

2017. február 4-5.: Budapest, Allee

2017. február 11-12.: Budapest, Allee (mini esemény)****

2017. február 18-19.: Budapest, WestEnd City Center

2017. február 25-26.: Budapest, Arena Plaza

*A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

**Ajándék átvételi pontok: Allee - LEGO Store, Westend - LEGO Store, Arena Plaza - REGIO játékbolt. A készlet erejéig!

***A készlet erejéig!

****LEGO Batman játszóasztalok és LEGO Batman modellek várják az érdeklődőket a mozinál, a Costa Cafe előtti területen.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5912172108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása