Fergeteges Tezenis Show Veronában
2017. április 14. írta: persica

Fergeteges Tezenis Show Veronában

A látványos show a 2017-es nyári kollekciót mutatta be, egy kaleidoszkópikus utazást a TEZENIS nyárba. Egy utalás a mai fesztiválokra, ahol új trendek és stílusok születnek.

Különleges tehetségek, előadók és gyönyörű modellek egész serege vezette be a közönséget a márka élettel, színekkel teli világába, ahol a szabadság az első számú életérzés.

A kollekciót is intenzív, élénk színárnyalatok jellemezték, valamint a modellek sminkjét és haját is (a hairstyling COTRIL munkáját dicsérte). Erős tónusok és nagy hangerő – pszichedelikus neonfények, kromatikus ragyogás árasztotta el a színpadot.

Az új nyári darabok fesztiválszetteként voltak bemutatva, olyan kiegészítőkkel, mint a szíjak és láncok, de a valódi nyári strandparti életérzést is felidézték.

Az igazi sztárok a meleg földszínek, a horgolt és fodros részletek voltak, pehelykönnyű anyagokkal kombinálva – a kezeslábasok és rövidnadrágok crop topokkal párosítva.

A tengeri témák visszatértek a kollekció egy részében, csillag nyomatok, csíkok és bandana kendők formájában, valamint egy csipetnyi szigetvilági hangulat is, stilizált pálmákkal és színes geometrikus formákkal.

A katonai stílust a sárga és a málnavörös keltette új életre, Kuba ihletésére.

A fodrok, a fonott elemek is megadták meg az alaphangot - fiatal, modern darabok vonultak fel az élénk színforgatagban.

A 2017-es nyár jellegzetes képeként, a flamingó rózsaszín is megelevenedett a Tezenis kollekciójának egy ruhadarabjában, ami biztos hogy a szezon ikonikus darabja lesz.

Fehérnemű, mint a felsőruházat egyre szervesebb részévé válik a megjelenésnek, ez a bemutatón is kiderült.

A show egy hatalmas fesztivál energiáját, vibrálását idézte fel, egy olyan világét, ahol a titkos álmok életre kelnek.

A divat, az előadók és a zene világa találkozott ezen a meglepetésekkel teli eseményen, amelynek a közönség is résztvevőjévé válhatott.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr712426281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása