A leginnovatívabb professzionális kozmetikai újdonságok a Royal Clinicsnél.
2017. április 22. írta: persica

A leginnovatívabb professzionális kozmetikai újdonságok a Royal Clinicsnél.

A professzionális kozmetikumok világának legdinamikusabban fejlődő márkája, a floridai IMAGE Skincare hagyományaihoz hűen, idén is nagyszabású partik keretében mutatta be újdonságait a világ 100 nagyvárosában szinte egy időben. A márka hazai képviselőjét, a Beautywood Kft. idén másodszor nyerte el az Image világszinten legeredményesebb disztribútorának címét. A márka szenzációs újdonságaival idén is elkápráztatja rajongóit:

2017 minden kétséget kizáróan a maszkok éve lesz. Ám éppen emiatt egy átlagos maszkkal nem lett volna értelme bővíteni a széles kínálatot. Az Image maszk újdonságai azonban a legigényesebb maszk használókat is leveszik majd a lábukról!

Az IMAGE Skincare, a floridai Palm Beach-en 2003-ban alapított professzionális kozmetikai márka klinikai bőrápolói – az arctisztítótól, a szérumon át egészen az alapozókig – a legnagyobb hatékonyságot nyújtják. A szépségipar leggyorsabban fejlődő vállalatának termékeit már 44 országban forgalmazzák. A leginnovatívabb márka az iparágban: az IMAGE Skincare napjaink legmodernebb hatóanyagait valamint leghaladóbb technológiáit alkalmazza, és meggyőző eredményeket biztosít.
Az IMAGE problémamegoldó termékcsalád, mely megoldást nyújt többek közt pigmentfoltokra, egyensúlyát vesztett bőrre, idősödő bőrre, aknés és zsíros bőrre, rozáceára. Valamennyi IMAGE Skincare termék parabénmentes, nem tartalmaz kőolajszármazékot, tartósítószert és állatokon sem tesztelik őket.
A professzionális IMAGE kezelések közt megtalálhatók a klinikai dizájner peelingek, folthalványító és egyúttal feszesítő kezelés, lifting kezelések, akné- és egyúttal feszesítő kezelés.  A bio peelingtől egészen a TCA peelingig széles a választék. A kezelések hatóanyagai fokozók segítségével teljesen személyre szabhatók. Az IMAGE Skincare bőrápolási termékek kizárólag spa-kban, kozmetikai szalonokban és orvos-esztétikai központokban érhetőek el.

Az IMAGE Skincare vállalatot Janna Ronert ügyvezető igazgató alapította. Szenvedélyes oktatóként a világot körbeutazva népszerűsíti az egészséges bőr koncepcióját. Amikor Janna éppen nem utazik, az Image Skincare központjában, Palm Beach-ben, Floridában dolgozik, ahol a világ legismertebb vegyészeivel együtt az iparág leginnovatívabb új termékeit és kezeléseit dolgozza ki.

Az Image Skincare elnöke az alapító férje, Marc A. Ronert M.D, Ph.D, aki az Európai Plasztikai és Helyreállító Sebész Társaság tagja. Népszerű szakmai előadásai mellett Dr. Ronert klinikai kutatásokat folytat azon forradalmi összetevőkkel, melyek előbbre viszik a bőrápolás technológiáját.

 

A Magyarországon 5 éve jelenlévő márka dinamikus sikerének kulcsa az oktatás és a szakmai partnerekkel kiépített támogató együttműködés. A folyamatos képzések, nemzetközi oktatók és komplex oktatási rendszer mellett a világ 100 városában egyidejűleg évenként megrendezett IMAGE parti egyúttal színvonalas szakmai fórum. A márkaképviselők szakmai fejlődése szívügyük, mivel IMAGE szakembernek lenni státuszt és elismerést jelent. Az Image Skincare olyan eszközöket, termékcsaládokat és nagy hatékonyságú kezeléseket ad a szakemberek kezébe, melyekkel az igényes vendégek megtartása és a forgalom fellendítése nem jelent nehézséget.
Az Image Skincare nagy hangsúlyt fektet a jótékonyságba – Dr.Ronert alapítványa (Care for Skin Foundation) révén plasztikai beavatkozásokkal adja vissza a világ legszegényebb országaiban születési rendellenesség vagy sérülés miatt torzult gyermekek számára a normális élet esélyét. Az Image forgalmazói minden országban követik a jó példát, így a Beautywood Kft. Magyarországon a Piros Orr Bohócdoktorokat támogatja, hogy minél több kisgyermek kórházi napjait tehessék elviselhetőbbé. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5312446113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása