AZ INTIMISSIMI BEMUTATJA AZ ÚJ “BRALETTE”-ET
2017. május 04. írta: persica

AZ INTIMISSIMI BEMUTATJA AZ ÚJ “BRALETTE”-ET

Az ikonikus modell, Irina Shayk, az Intimissimi nagykövetelesz a márka 2017-es tavaszi/nyári kampányának főszereplőjeként a szezon kihagyhatatlan darabját viseli: az új Eleonora bralette-et. A fotós Rowan Papier volt. 

Vannak olyan esetek, amikor a fehérnemű annyira szép, hogy vétek volna elrejteni – amikor a fehérnemű és a divat összefognak, hogy tökéletes párt alkossanak, és a nőiesség könnyed játékra hívja az eleganciát.

Az Intimissimi új modellekkell bővítette melltartó kínálatát: “Bralette”-ekkel.

Az ultrakönnyű, párnázatlan, merevítő nélküli háromszög csipkemelltartótól a strukturáltabb felépítésű bralette-ig. A három érzéki modell mindegyikében kifinomult csipke és LYCRA® szál találkozik - a nőies elegancia a rendkívüli rugalmassággal párosul az elegancia és a kényelem jegyében.

Az Intimissimi kínálatának legújabb darabjai, inggel vagy blézerrel társítva modern megjelenést biztosítanak, így a fehérnemű – láthatatlan kellék helyett - egyedülálló divatkiegészítővé válik.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5812481533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása