10. MAGYARORSZÁGI SZÜLETÉSNAPJÁT ÜNNEPELTE A TEZENIS
2017. június 17. írta: persica

10. MAGYARORSZÁGI SZÜLETÉSNAPJÁT ÜNNEPELTE A TEZENIS

Nagy sikerrel lezajlott a Tezenis 10 éves magyarországi születésnapi partija, ahol az energikus és elbűvölő Dallos Bogi adott izgalmas koncertet. A népszerű divatmárka fiatalos lendülete az esemény hangulatában is visszaköszönt – a vendégek, köztük a sztárok és együttműködő partnerek egy színnel és stílussal teli, felejthetetlen este keretében ünnepelhettek együtt a Tezenis-szel.

Tágas tér, az amerikai loftok hangulatával, az előtérben egy varázslatos, vibráló energiájú koncert, körben a falon – mint 10 éve mindig – a legújabb trendek kozmopolita kollekciói. A partihnagulat mindig is közel állt a nagyvárosi stílusért és a fesztiválhangulatért rajongó Tezenis-hez, amely 10 éves magyarországi születésnapja alkalmából Váci utcai üzletét hangolta át különleges, ünnepi buli helyszínné.

A világhódító Tezenis, a divatosság és a kényelem, a fehérneműk és felsőruházati darabok specialistája - 9 üzletével - Magyarországon is valódi sikertörténetet írt az elmúlt 10 év során, amelyet méltó módon, együttműködő partnerek és sztárok, köztük Weisz Fanni, Kárpáti Rebeka, Nagy Adri és Rubint Rella társaságában ünnepelt.

Először az esemény énekes sztárja, Bogi adott koncertet és köszöntötte fel a márkát, majd látványos tűzijáték kíséretében begurították a szülinapi Tezenis tortát. A felejthetetlen, nyáresti buli hangulatba még pár “divatkör” is bőven belefért: a vendégek – az ünneplés közepette is lelkesen fedezték fel a Tezenis aktuális, trendteremtő kollekcióit.

Zene, tánc, humor, könnyedség, örök stílusosság, életörömmel feltöltött hétköznapok – a Tezenis hangulatnak a következő 10 évben is – és mindig -  szívesen adjuk át magunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3712602801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása