Közeleg az Apák Napja
2017. június 17. írta: persica

Közeleg az Apák Napja

...... az apukákkal lesz az erő

https://www.youtube.com/watch?v=T8ki16VRHi0&feature=youtu.be

Bár az Apák Napja Magyarországon még nem hivatalos ünnep, de egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is, hiszen az anyukák mellett az apukák is megérdemelnek egy napot, amikor őket ünnepeljük. A LEGO Csoport idén egy kedves és egyben vicces meglepetéssel készült a LEGO® és a Star Wars™ rajongó apukáknak és gyermekeiknek Apák Napja alkalmából.

Már elérhető a LEGO® Star Wars™ – Legjobb apa a galaxisban! című apák napi videó. A kisfilm készítői azzal a gondolattal játszottak el, hogy hogyan alakult volna Luke Skywalker és Darth Vader kapcsolata, ha Vader nagyúr sötét terveinek megvalósítása helyett a legjobb apa szerepében tetszeleg.

A történet réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban játszódik és egy átalagos apa-fia hétköznapot mutat be: Darth Vader reggel felkel, lezuhanyozik, majd reggelit készít Luke-nak. Ezután elviszi fiát a Jedi Akadémiára, ahol Yoda mester várja az ifjú padavanokat, hogy megszerezzék a tudást, ami ahhoz szükséges, hogy egy napon igazi jedi lovaggá válhassanak.

Az apa-fia napból természetesen nem maradhat ki a focizás, a meccsnézés és egy finom pizza R2D2 társaságában. Lefekvéskor a galaxis legjobb apukája még mesét is olvas fiának. A kisfilm záróakkordjaként Vader nagyúr meglátja Luke rajzát, ami kettejüket ábrázolja és a következő felirat olvasható rajta: Te vagy az apám.

Boldog Apák Napját kíván a LEGO Csoport!

Az Erő legyen veletek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6312602827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása