Varázslatosat sugárzó pillanatok
2017. augusztus 29. írta: persica

Varázslatosat sugárzó pillanatok

Acqua Colonia Seasonal Edition

A 4711 illatház ACQUA COLONIA illata olyan rendkívüli illatkompozíció, ami felélénkíti a testet, a szellemet és az érzékeket. Alap-termékkínálata idén nyáron új illatváltozattal egészül ki: ACQUA COLONIA Lime & Nutmeg. Illata frissítően fűszeres-aromás.

Meleg és a hűvös árnyalatok, Limitált kiadás

Az előző évek szezonális kiadásainak nagy sikere mintegy megköveteli az ismétlést minden évben. Így tehát az idén is két új limitált alkotással bővül az Acqua Colonia Saisonal választéka. Az Eau de Cologne illatfajtára jellemző hűvös, friss jegyek illatszerészeti szempontból igényesen társulnak a meleg és jótékony árnyalatokkal. A kiválasztott összetevők az aromaterápiás hatásuknak köszönhetően hangulatjavító fénysugárként hatnak a hűvös őszi és téli pillanatokban

Green Tea & Bergamot, nyugtató hatású

A Green Tea & Bergamot bársonyos gyengédséggel burkolja be viselőjét. Az illat megnyugtató, és harmóniával tölti el a testet és az érzékszerveket. A zöld tea energiája távol-keleti teaszertartásokat idéz fel, a hangulatjavító bergamott gyümölcszamatú frissessége pedig mélyreható belső kiegyensúlyozottsággal áraszt el.

Zöld tea: A zöld tea levelei pozitívan hatnak a mentális egyensúlyra, ihlető hatásúak, és tiszta, lágy jegyet kölcsönöznek a kölnivíznek.

Bergamott: A bergamott tökéletesen harmonizál a teával, – az Earl Grey jellegzetes jegyeként felismerhető, pezsdítő citrusgyümölcs illatos olaja tiszta formájában valódi hangulatjavító

Coffee Bean & Vetyver, serkentő

Ez a temperamentumos, karakteres illat valóban rendkívüli és jellegzetes. Serkentő hatása előcsalogatja az életenergiákat, és belső erőt közvetít. A pörkölt kávébab és a vetiver zamatos frissességének erőteljes kölcsönhatása érzékien vonzó sokrétűséget kölcsönöz az illatnak.

Kávébab: A pörkölt kávébabok erőteljes, sokoldalú illatjegye energiával tölt el. A kávé szerte a világon a legalapvetőbb módon nyűgöz le, élénkíti a szellemet és élesíti az érzékszerveket.

Vetiver: A kávébabokkal tökéletes harmóniában a vetiver nemes, édeskés-fanyar árnyalatai erősítő és regeneráló hatásúak. A vetiver fű markáns illata mintegy leföldeli a viselőjét.

 

Természetközeli dizájn: Nyersanyagként a kávé és a teanövények ihlették ezeket az illatokat – ezt fejezi ki képi szinten is a csomagolás dizájnja. A hajtogatott dobozokon látható botanikai rajzok az illatok kiváló minőségét hangsúlyozzák, és hatásosan emelik ki az egyes összetevőket. A Green Tea & Bergamot gyengéd színkódja a reménység színe, a zöld, a sötét, hűvös barna árnyalat pedig a Coffee Bean & Vetyver kölnivíz megkülönböztető jele. Az évszakhoz illően a flakont és a külső csomagolást fagyosan ezüstös elemek díszítik.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2712788636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása