A Calzedonia első alkalommal mutatja be harisnyakollekcióját egy exkluzív #CalzedoniaLegShow divatbemutatón.
2017. szeptember 09. írta: persica

A Calzedonia első alkalommal mutatja be harisnyakollekcióját egy exkluzív #CalzedoniaLegShow divatbemutatón.

 

Ebben az évben a Calzedonia úgy döntött, hogy első számú termékeit, a harisnyákat, egy divatshow vitathatatlan sztárjaiként mutatja be. A harisnya ugyanis mostanában hihetetlen sikerrel tér vissza a divatiparba: a világ legjelentősebb nemzetközi kifutóin tűnik fel.

 

A 20 nemzetközileg is elismert modell által bemutatott kollekcióban különféle minták kapnak főszerepet, az időtlen necctől a pöttyösig, a longuette stílusig és a glitterig, illetve még számtalan egyedi motívumig. A minimalista, érzéki stílusnak köszönhetően a női lábak egy modern, magával ragadó show főszereplőivé válnak, amely koreográfiájával és látványával egyszerre kelti életre a Calzedonia világa által képviselt nőiességet.

 

Örömmel jelentjük be, hogy a szeptember 5-ei esti divatbemutató első számú vendége a Calzedonia ikonikus arca, Julia Roberts lesz. A

Calzedonia hatalmas követőtábora aktívan kísérheti majd végig az eseményt minden közösségi média platformon, a #CalzedoniaLegShow hashtaget követve. Ne maradj le a nemzetközi

véleményvezérről, Chiara Ferragniról, aki szeptember 5-én délben, 10 millió követőjét fogja bevonni a műsor legizgalmasabb pillanataiba.   

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1012818138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása