BEMUTATKOZIK AZ EMPORIUM ŐSZI/TÉLI KOLLEKCIÓJA
2017. október 16. írta: persica

BEMUTATKOZIK AZ EMPORIUM ŐSZI/TÉLI KOLLEKCIÓJA

Az Emporium 2017/18 őszi/téli kollekcióját, október első hetében az Astoria üzletben Lakatos Márk Magyarország legnépszerűbb stylistja és makeover artistja mutatta be a sajtó képviselőinek. Az eseményen ott volt, az elbűvölő Farkas Éva Plus Size modell, és Viktor Judit az őszi/téli kampány arca. Márk mind három modellnek választott ruhát a kollekcióból, amelyek remekül passzoltak eltérő karaktereikhez.

Minden 1989-ben kezdődött egy kis szobában, néhány kötőgéppel és varrógéppel. Egy dolgos család, nyolc szorgos kéz, kitartó munka, hosszú út, sok-sok szeretet kellett ahhoz, hogy az Emporium márka már több mint húsz éve velünk él. Ez idő alatt természetesen sok minden változott. Mások a fazonok, az anyagok, új boltok nyíltak és voltak amelyek bezártak. Idő közben megszületett a márka kistestvére, az Aura Collection is. Vannak dolgok amik állandók, mint a minőség vagy célunk, hogy újabb és újabb ruha darabokat készíthessünk azoknak akiknek fontos az elegancia, a nőiesség, az igényesség, a jól variálhatóság.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8512992198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása