Tölts el egy estét a LEGO® House-ban!
2017. november 06. írta: persica

Tölts el egy estét a LEGO® House-ban!

JÁTSSZ ÉS NYERJ!

Az Airbnb és a LEGO® House bemutatja az eddigi legKOCKAsztikusabb ottalvós élményt! Egy éjszaka erejéig, a dániai Billundban nemrég nyílt LEGO House egy család saját játszóterévé válik majd. A feltörekvő építőmestereket - kicsiket és nagyokat egyaránt - most arra kérik, hogy tegyék próbára fantáziájukat: írják le azt az egy dolgot, amit családjukkal együtt megépítenének, ha korlátlan mennyiségű LEGO kocka állna rendelkezésükre, hogy ezzel versenybe szálljanak a LEGO House-ban eltölthető nyereményéjszakáért.

A verseny nyertesei egy teljes éjszakára birtokba vehetik és élvezhetik a LEGO House-t. A hatalmas LEGO vízesés alatti álomszerű LEGO hálószobában alszanak majd, emellett pedig az est házigazdájának, a világ egyik legkiválóbb építőmesterének, a kocka igazi szakértőjének, Jamie Berardnak a segítségével megalkothatják nyertes pályaművüket.

„Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak az emberek kitalálni” - mondta Jamie Berard, a LEGO Csoport senior tervezője. „Korlátlan mennyiségű kockánk van itt, ami bizonyos szempontból erőt próbáló lehet, de egyúttal azt is lehetővé teszi, hogy a családok valami igazán sokatmondót és kifejezőt találjanak ki. A LEGO kockák otthonában eltölthető egyedülálló este remélhetőleg mindenkire inspirálóan hat majd. Én is így érzem magam, amikor idejövök.”

A teljes élmény november 24-én kezdődik majd, amikor a nyertesek megérkeznek a LEGO House-ba, ahol Jamie köszönti őket, ő fogadja a vendégeket az egyestés otthonukban. Először egy élvezetes ebédet fogyaszthatnak el, de csak azután, hogy LEGO kockákból felépítik a rendelésüket és elküldik a konyhába, ami alapján elkészül az étel, amit két barátságos robot pincér szolgál fel. 

Ebéd után a ház bezár a nagyközönség előtt, hogy üresen és készen álljon a nyertesek számára, akik Jamie szakértői idegenvezetése mellett végigjárhatják a szobákat, és szabadon játszhatnak. Először a kreativitás fáját csodálhatják meg, amelyet több mint 6 millió építőkockából, kézzel építettek. Ezután tovább haladnak a mestermű galériába, amely a világ minden tájáról érkező, rajongók által épített LEGO építményeket vonultatja fel. Majd megérkeznek az élményzónákba, ahol megrendezhetik saját filmjüket, megépíthetik robotautóikat, városokat tervezhetnek és még sok minden mást is kipróbálhatnak. A nosztalgiázó felnőttek lemehetnek az alagsorba, ahol végigkövethetik a LEGO történelem idővonalát és a valaha gyártott legikonikusabb készletek mellett idézhetik meg a múltat. 

Ahogy a kaland a végéhez közeledik, az utazás utolsó állomásához hívják őket – egy, a hat méter magas LEGO vízesés alatt úszó hálószobához, amelyet egy medencényi kocka vesz körül. 

A teljes tér a szuperrajongók igényeinek megfelelően lesz átalakítva, minden tárgy teljes mértékben LEGO kockákból lesz összerakva: plüss maci, lámpák, ébresztőóra, tévé, könyvek, és még egy macska is! Az otthonnak két hálószobája van, ágyakkal, amelyek a LEGO System és LEGO DUPLO® kockákkal teli medencében vannak elhelyezve, valamint van egy nappali, ahol a nyertesek a LEGO TV előtt LEGO karosszékekben helyezhetik magukat kényelembe. Mielőtt azonban a legszínesebb álmukba szenderülnének, a nyerteseknek el kell merülniük a végtelen kockatengerben, hogy életre keltsék nyertes pályaművüket. 

„Az Airbnb lényege, hogy segítsen varázslatos és felejthetetlen utazási élményeket szerezni. És mi lehetne annál varázslatosabb, mint magadénak tudni egy egész éjszakára a vadonatúj LEGO House-t? Ez egy igazi valóra vált álom bármely LEGO rajongó családnak - bár kétlem, hogy sokat alszanak majd, hiszen annyi élvezetes dolog és hihetetlen tér várja őket” – mondja James McClure, az Airbnb egyesült királyságbeli és skandináv ügyvezetője.   

Házirend  

        A játék kötelező!

        A felnőttek számára mindig javasolt LEGO-biztos papucs viselése.

        Ha bármit is hiányolsz a hálószobádból, építsd meg magadnak bátran!

        Az ágy olyan kényelmes, hogy reggel lehet, hogy szükséged lesz egy kocka-szétválasztóra, hogy kikelj belőle

        Amennyiben 25 millió kocka nem lenne elég, a LEGO öntőgépet az előtérben találod.

        Tudjuk, hogy azt az egy bizonyos, ritka kockát keresed, de tartózkodj a LEGO medencében való alámerüléstől.

        Egy LEGO House-ban eltöltött este sem lenne teljes egy ágyba érkező KOCKA-reggeli nélkül.

        A legmodernebb riasztórendszer: lefekvés előtt csak dobj néhány kockát a padlóra!


 

Hogyan nyerhetsz egy estét LEGO House-ba?

Hogy esélyed legyen nyerni, látogass el az Airbnb LEGO House oldalára és válaszolj az alábbi kérdésre: ha neked és a családodnak végtelen mennyiségű LEGO kocka állna a rendelkezésetekre, mit építenétek? Írd le az álomépítményed, jelentkezz november 17-én reggel 7:59-ig, és megnyerheted a díjat: eltölthetsz egy éjszakát végtelen mennyiségű LEGO kocka társaságában valamint megépítheted a pályaművedet egy LEGO építőmester segítségével! 

A világ minden tájáról várnak pályázatokat. Jelentkezni 50-550 karakterben, angol, francia, német, spanyol, olasz vagy portugál nyelven lehet, illetve kínaiul (egyszerűsített vagy hagyományos), japánul és koreaiul 100-300 karakter a keret. A részvételi feltételekért és a teljes versenyszabályzatért látogass el a https://www.airbnb.hu/night-at/lego-house oldalra!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1313195410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása