A KIEHL'S megnyitotta harmadik üzletét.
2017. november 10. írta: persica

A KIEHL'S megnyitotta harmadik üzletét.

A Kiehl’s-t tradícionális patikaként alapították a New York-i East Village-ben 1851-ben.Hazánkba 2016-ban érkezett a patikai hagyományokon alapuló Kiehl`s márka. A növényi összetevőket magas koncentrációban tartalmazó bőrápolási termékek nagyon sikeresek a márka kedvelőinek körében. A Kiehl’s készítmények válogatott természetes összetevőkből készülnek modern technológiák felhasználásával. A gyógyszertári hagyományokon alapuló, kivételes minőségű bőr- és hajápoló termékeket kínáló Kiehl`s üzletekben minden bőrtípusra találsz megfelelő terméket.

Egy érdekesség a márka híveinek: nincs a világon két egyforma Kiehl’s üzlet, mindegyik magában hordozza a márka gazdag gyógyszertári hagyományait. Az üzletekben a vásárlók igényeinek megfelelő, kellemes környezet fogadja a betérőt.
A Kiehl’s üzleteiben visszaköszönnek a New York-i gyökerek, az ikonikus berendezések és motívumok, mint például a márka jelképévé vált csontváz, Mr. Bones.  

A Kiehl’s kínálatába arcápoló, hajápoló és testápoló termékek tartoznak. 

Látogass el a Kiehl’s üzletek valamelyikébe és vegyél részt ingyenes bőrápolási konzultáción, hogy a szépségtanácsadók a bőrtípusodhoz legjobban illeszkedő termékeket tudja ajánlani. 

Budapesten, tegnap óta, már a 3. üzlettel büszkélkedhet a Kiehl’s!

Köszönet a Kiehl's-nek a termékekért.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7413230669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása