Carolina Herrera nagy sikerű illata - a Good Girl első limitált kollekciója
2017. november 10. írta: persica

Carolina Herrera nagy sikerű illata - a Good Girl első limitált kollekciója

A GOOD GIRL parfümöt viselő NŐ leplezetlenül élvezi lényének kettősségét, aki egyszerre nőies, érzéki, időtlenül elegáns, pimaszul vagány,  reménytelenül romantikus és bátran kiáll függetlensége mellett.

A Carolina Herrera Ház az ünnepekre limitált csomagolásba burkolja a nagysikerű parfümöt. Az egyedi csomagolás misztikus, érzéki energiát áraszt a gyönyörű és elbűvölően csillogó megjelenésével. 

A Good Girl sikertörténet - mely 2016-ban robbant be és megdöntött minden előzetes tervet – 2017. őszén két csodálatos limitált kollektorral folytatódik.

A GOOD GIRL COLLECTOR EDITION ragyogó megjelenését a három színű csillámporba fürdetett üveg adja, amit csillogó dobozba csomagoltak. Elbűvölő darab, mely a gyűjtők számára a tökéletes karácsonyi ajándék lehet idén télen. A limitált kollekció – mely illata megegyezik az eredeti kiadáséval - kizárólag a Douglas üzleteiben vásárolható meg hazánkban, korlátozott mennyiségben. 

A GOOD GIRL SWAROVSKI EDITION egyenletesen ragyog, melyet egyenként 1850 darab Swarovski kristállyal kézzel díszítettek, s egy ellenállhatatlan fekete bársony dobozban kerül forgalomba. Valódi mestermunka, melyből az egész világon összesen csak 300db készült és hazánkban sajnos nem elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr513230841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása