A TEZENIS IDÉN IS VALÓRA VÁLTJA MINDEN ÜNNEPI ÁLMODAT
2017. november 20. írta: persica

A TEZENIS IDÉN IS VALÓRA VÁLTJA MINDEN ÜNNEPI ÁLMODAT

Ünnepeljük együtt a trendeket, adjuk át magunkat egy szikrányi őrületnek, a pillanatoknak, amikre mindig emlékezni fogunk – a valóra vált, téli Tezenis álomnak.

A Tezenis bemutatja ünnepi kollekcióját, amely a stílusos ragyogás, a csipke csábítása és a játékos elemek jegyében született, nem beszélve a fiatal és cool hangulatról, amely rengeteg egyedi darabot áthat.

Az ünnep ikonikus pirosa új életre kel az öltözék alapelemévé váló fehérneműben, az örök csipkében és az elegáns szaténban egyaránt. Az egyes darabokon keresztül kulcsszerephez jutnak a különleges részletek, például a selyemmasni, amely az ajándékozás hangulatát és a könnyed nőiességet egyszerre idézi fel.

Az elbűvölő eleganciából az otthon kényelmébe is átléphetünk a hamisítatlan, játékos stílusú Tezenis pizsamákkal: a trendi feliratok, a téli és ünnepi motívumok és persze a puha, komfortos anyagok igazi örömdarabokká teszik az egyedi szetteket.

A tökéletes ajándékok és az ünnep melegsége mellett, a Tezenis a partikról sem feledkezik meg, amelynek idei sztárja – többek közt – a glitter és az öko-bőr, szín tekintetében pedig a verhetetlen és végzetes, klasszikus fekete, így a Tezenis-nek köszönhetően idén is tökéletes és szuper divatos megjelenéssel üdvözölhetjük az újévet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7413324645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása