Hogyan válasszunk karácsonyi ajándékot a jövő nagyjainak?
2017. december 02. írta: persica

Hogyan válasszunk karácsonyi ajándékot a jövő nagyjainak?

Sokan már egészen kisgyermekkoruktól tudják, milyen pályára is készülnek. Ki ne emlékezne arra, amikor tűzoltó, állatorvos, esetleg űrhajós szeretett volna lenni? Talán az ilyen gyerkőcök számára a legegyszerűbb a karácsonyi ajándék kiválasztása, hiszen könnyű megtalálni, mi is okoz nekik igazán örömöt.

Az ajándékok kiválasztásánál lehetőségünk van arra, hogy olyan játékokat válasszunk, amik amellett, hogy szórakoztatóak, hosszú időre lekötik gyermekeinket, ráadásul még kialakulóban lévő személyiségükre és kreatív gondolkodásuk fejlődésére is pozitív hatással vannak. Erre kínálnak jó lehetőséget a LEGO® tematikus készletei, amik segítségével a gyerekek játékos módon ismerhetik meg a felnőttek mindennapjait, belekóstolhatnak a legizgalmasabb szakmákba, és maguk is aktív részesei lehetnek ennek az izgalmas világnak.

A jövő orvosainak

Gyermeked álma, hogy felnőttként embereket gyógyítson? A LEGO® Friends Heartlake Kórház szett segítségével már most segíthet a kis betegek gyógyításában. Nincs olyan sürgős eset, amit a Heartlake kórház ne tudna ellátni! A gyerekek játékos módon nyerhetnek bepillantást a kórház működésébe: a röntgengép segítségével megvizsgálhatják a törött csontokat, majd elláthatják a sérüléseket. A csecsemőosztályon pedig a kisbabák gondozásából is kivehetik részüket. Az aprólékosan kidolgozott LEGO Friends készletek hosszú időre képesek lekötni a gyerekek figyelmét: a sok kis ámulatba ejtő részlet segít, hogy alaposabban ismerjék meg a felnőttek világát.

A hétköznapi hősöknek

Vannak gyerekek, akik a szuperhősök univerzuma helyett otthonosabban érzik magukat a hétköznapokban. Ennek a világnak is megvannak a maga hősei: a tűzoltók, a mentők és a rendőrök mind példaképként állhatnak a kicsik előtt. A LEGO® City szettek segítségével a gyerekek maguk is ilyen hétköznapi hősökké válhatnak. A LEGO City Rendőrállomás készlet segítségével a gyerekek átélhetik a saját izgalmas történeteiket, megvívhatják küzdelmüket a bűnözőkkel. Gyermekeddel segíts a rendőrségnek üldözni a gonosztevők teherautóját az üldöző autóval, motorkerékpárral és helikopterrel, és vigyétek őket vissza börtönbe!

A holnap építészeinek

Gyermeked tele van kreatív ötletekkel, amik már csak megvalósításra várnak? Szeret új és izgalmas dolgokat alkotni gyakorlatilag a semmiből, pusztán a fantáziájára támaszkodva? A LEGO Classic készleteket az ilyen lelkes építőknek találták ki. Sőt ezek a színes dobozok még Apa és Anya képzelőerejét is beindítják! A 33-féle színű, klasszikus építőelemeket tartalmazó LEGO® Classic nagy kreatív elemtartó doboz végtelen számú építési lehetőséget kínál. A számos, sokféle ablakkal és ajtóval, mellette több más, inspiráló, különleges elemmel a jövő kis építészei igazán szabadjára engedhetik a képzeletüket. A kreatív építésnek semmi sem szabhat határt!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7213410979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása