Karácsonyi energiabombák Rubint Rékától
2017. december 02. írta: persica

Karácsonyi energiabombák Rubint Rékától

Fitt fogások az ünnepi asztalra turmixal

Az ünnepek alatt mindenki szereti a finom falatokat a családi asztalnál, sokan viszont nem szeretnék feladni a nehezen megszerzett álomalakot. Most a fitnesz nagyasszonya, Rubint Réka mutat nekünk 3 szuper turmixban elkészíthető karácsonyi vitaminbombát, amivel az ünnepek alatt sem kell lemaradnunk a tradicionális karácsonyi ízekről.

Sokak már karácsonyra is diétával készülnek, de a legtöbben csak az ünnepek után érzik szükségét, hogy ledobjanak pár kilót a télre felszedett tartalékaikból. Most Rubint Réka mutat nekünk három ünnepi finomságot, amit nem csak büntetlenül fogyaszthatunk az ünnepek alatt, de az ünnepek rohanását is könnyebben bírni fogjuk a turmixban készült vitaminbombáktól. Ezzel a 3 recepttel úgy élvezheted a karácsonyi ízeket, hogy a kalóriák sem rontják el a jókedved.„ Reggel szeretek gyümölccsel kezdeni, mert egész napra feltölt energiával. Télen persze vágyik az ember a töményebb ízekre ezért ez a banános-fahéjas turmix kiváló napindító az ünnepek alatti hidegben. Nemcsak egészséges, de a karácsonyi ízekről sem kell lemondanunk, ha ezt a tápláló reggeli mixet választjuk, arról nem is beszélve, hogy a karácsonyi rohanásba minden anyukának kell egy 5 perces reggeli recept „ – árulta el karácsony reggeli tippjét Rubint Réka.

Banános-Fahéjas „Karácsoda”

kis görögjoghurt, egy banán, kevés reszelt gyömbér, kis marék dió, kis marék mandula, fahéj, narancshéj

Elkészítés: A hozzávalókat csak helyezzük egy turmixgépbe és 2 percen belül egy igazi karácsonyi smoothie-t ihatunk reggel.

„ Természetesen sose marad el a bejgli az ünnepi asztalról, hiszen Norbi és a gyerekek is imádják. A sütése nem 2 perces feladat, de az évek alatt megszületett egy szuper töltelék recept, ami nem több 5 percnél és csak egy turmixba kell beledobni a hozzávalókat. Én minden évben ezzel a töltelékkel készítem a családi bejglit.„- mesélte Réka, aki azt is hozzátette, hogy a bejglisütés az egyik kedvenc családi programja karácsonykor.

Bejgli töltelék ( két bejglihez )  

50dkg gesztenye massza, 4 evőkanál rumaroma, 1 tojás sárgája, Édesítőszer ízlés szerint

Elkészítés: A hozzávalókat csak helyezzük egy turmixgépbe és pépesítsük míg a hozzávalók egy egybefüggő masszát nem adnak.

„ Mindig is imádtam a krémes állagú finomságokat, de ezek a legtöbbször tömény cukorból készülnek, ezért született meg, ez az isteni finom krémes finomság, ami olyan mint egy krémes almás pite mégsem fogja a vércukrunkat az egekbe emelni. Nálunk elmaradhatatlan részét képzik az ünnepi asztalnak ez a finom nyalánkságok. – árulta el Réka.

Karácsonyi almás álompuding

2 dl mandulatej, 2 evőkanál chia mag, ízlés szerint édesítőszer, almapüré, 1 teás kanál fahéj

Elkészítés: Tegye az összes hozzávalót a turmixgépbe és keverje 30 másodpercig még isteni krémes állagot nem kap majd hagyja állni egy órát a hűtőben.

További szuper turmixos receptekért katt a linkre:  https://goo.gl/h6JEGJ

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3413411013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása