Mert REND(i) a lelke mindennek...
2017. december 18. írta: persica

Mert REND(i) a lelke mindennek...

A lakástakarítók!

Nem csak az ünnepek közeledtével lehet fontos egy átfogó nagytakarítás a lakásban, de ebben az időszakban azért egy kicsivel jobban odafigyelünk a lakásunk tisztaságára, mert jönnek a rokonok, a barátok, és a legjobb érzés őket úgy fogadni, hogy rend és tisztaság van az otthonunkban.

De mi van akkor, ha kifutunk az időből, nem fér bele egy alapos ablak pucolás, szekrények letörlése, ajtófélfák takarítása, függöny mosás….. és sorolhatnám a megannyi teendőt. Ilyenkor marad a látszat rend és takarítás, és a sok sok tennivaló közepette már nem engedhetjük meg magunknak idő hiányában sem, hogy csillogó villogóvá varázsoljuk otthonunkat.

Erre az esetre is a legjobb megoldás a RENDI lakástakarítók, akik  megbízhatóak, pontosak, és a lakás vagy ház tulajdonos kérésének megfelelően ellátják a takarítással kapcsolatos teendőket.

Nekem sem jutott idő most mindenre, így felkértem a RENDI lakástakarítókat egy átfogó nagytakarításra. A online rendelés megkönnyítette a dolgomat, különböző csomagok közül tudtam választani, megadva a lakás négyzetméterét is. Takarítószerek tekintetében pedig HENKEL takarítószer csomag vagy BIO takarítószer csomag lehetőséget kínál a rendszer, ami azért is fontos, mert manapság már a környezet tudatos takarítás is fontos szerepet játszik az ember életében. Időpont egyeztetés és a megfelelő csomag kiválasztása után, a RENDI 2 fős takarító személyzete meg is jelent, teljes tisztítószer arzenállal felszerelve. A megbeszéltek szerint elvégezték precízen pontosan a takarítást. A kislányommal meg nagy erőkkel vetettük bele magunkat a játékba, mert nagyon élvezte, hogy végre nem anya takarít…

De ne csak az ünnepek előtt legyen rend és tisztaság. A lakástakarítókat bármikor hívhatod, készséggel állnak rendelkezésedre. Rendeld meg a takarítást online! Ellenőrzött profi szakemberek, a hét bármely napján állnak szolgálatodra. Nincs olyan háztartási probléma amit ne tudnánk megoldani. Kedvező árak, és az első takarításodat kedvezménnyel rendelheted meg!

Köszönjük a RENDI csapatának a megbízható, profi takarítást.

https://www.facebook.com/Rendimagyarorszag/

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr913509241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása