A folteltávolítás egy igazi kihívás nálunk is.
2024. június 10. írta: persica

A folteltávolítás egy igazi kihívás nálunk is.

Édesanyaként még most is szembesülök azzal, hogy a gyermekem bizony úgy összekoszolja a gimnáziumban a ruháit a művészeti/rajz foglalkozásokon, hogy eléggé meggyűlik a bajom a foltok eltávolításával a kedvenc ruháiból... a Persil hatékony mosószerei megoldást nyújtanak a makacs foltok elleni küzdelemben.

A Persil mosógélek formulája még alacsony hőfokon is rendkívül hatékony, így hideg vizes mosás során is alapos tisztítást biztosít ruhái számára energiát megtakarítva. A műanyaghulladék csökkentése érdekében a flakon a kupak eltávolítását követően 100%-ban újrahasznosítható, illetve 50% újrahasznosított műanyagot tartalmaz.

A Persil Expert Freshness Levendulás mosógél

mélyen behatol a szálakba, eltávolítja a legmakacsabb foltokat és tökéletes eredményt biztosít.

Fedezd fel te is az eddigi legerősebb folteltávolítót, a Persil Discs Expert Stain Removal új továbbfejlesztett tisztító összetevőket tartalmazó formulával a legjobb teljesítményünkért.

Kiváló tisztaságot, ragyogást és hosszantartó frissességet biztosít ruhái számára, miközben elbánik a legmakacsabb foltokkal.

A kellemetlen szagokkal is felveszi a harcot, egyedülálló szagsemlegesítő technológiájának köszönhetően.

Persil Discs 4 az 1-ben erő!

Csak dobd a kapszulát a mosógépbe és hagyd, hogy megtörténjen a varázslat.

* Gyermekektől elzárva tartandó!

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1418433589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása