Az Ariel bemutatja az Ariel All-in-1 PODS + Extra Clean Power mosókapszulát
2023. május 23. írta: persica

Az Ariel bemutatja az Ariel All-in-1 PODS + Extra Clean Power mosókapszulát

Az Ariel minden eddiginél kiválóbb PODS terméke!

Szerintem nincs Édesanya, aki hétvégente nem ütemezne be egy "nagymosást".

Pláne úgy, hogy a gyermek van, hogy 2x is átöltözik egy nap, ha épp edzésről jön haza, és ilyenkor egyenesen nő a szennyes ruhák száma.

De semmi pánik, szoktam mondogatni magamnak, mert most nagy segítségemre van az ARIEL hidegmosásokhoz is kiváló kapszulája, mely eltávolítja az akár 7 napja beszáradt foltokat is!

Az Ariel PODS mostantól egy piros rekesszel kiegészült, amely a fokozott higiénia érdekében extra folteltávolító hatással bír. (Az Ariel All-in-1 PODS Mountain Spring mosókapszulához képest.) Ráadásul az újrahasznosítható ECOCLIC csomagolásának köszönhetően az Ariel mosókapszula segít a műanyaghulladék csökkentésében!

Mindössze legfeljebb 5% műanyagot tartalmaz, és tökéletesen alkalmas a PODS mosókapszulák megfelelő tárolására.

Az Ariel mosókapszula hidegvizes mosáshoz tervezett különleges technológiákat, például Cool Clean technológiát alkalmaz. Vízzel érintkezve a filmréteg feloldódik, és az Ariel All-in-1 PODS +Extra Clean Power intenzív folteltávolító technológiája minden eddiginél alaposabb és hatékonyabb tisztítást végez.

Figyelmeztetés: A termék egészségre ártalmas lehet és súlyos sérüléseket okozhat! Az Ariel All-in-1 PODS mosókapszula gyermekektől mindig távol tartandó!

További információkért látogasson el a keepcapsfromkids.eu oldalra!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7018130554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása