Arckezelések luxusa otthonodban a FOREO UFO2-vel!
2024. február 05. írta: persica

Arckezelések luxusa otthonodban a FOREO UFO2-vel!

Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy újabb Foreo arckezelő készüléket próbálhatok ki.

Mivel jó magam, és ezáltal az arcbőröm is jócskán az érett korosztályhoz tartozik (50 éves) ebben a korban elengedhetetlen a kiváló minőségű, és megbízható arckezelő készülékek használata.

A Foreo UfO 2 nemcsak a külcsinével vett le a lábamról (be kell vallanom, oda vagyok ezért a rózsaszín kis csodamasináért) de amit produkál a kezelések alatt az arcbőrömmel, az valami csoda!  

Nézzük mit értem el egy aktív egy hónapos kezelés alatt:  

Napi 90 mp! és ragyogó arcbőrrel indulok neki a napnak!  

A ráncaim és a szem alatti karikáim csökkentek -bár szeretném leszögezni, hogy a reggeli ébredés utáni első és kihagyhatatlan rutinom, hosszú évek óta a nagyon hideg vizes arcmosás…

Nekem ez bevált… egyrészt felébredek tőle, másrészt érezhetően a bőröm is felébred álmosságából J

De visszatérve a kis mimikai ráncaimra és a karikákra, a jó hideg víz is csodát tesz reggelente, ezt a csodát csak fokozza az UFO 2.

A kollagén termelést serkenti, és azért ez nagyon menő egy ötven éves arcbőrnek! Ami szemmel látható lett még, az pedig a leglátványosabb szerintem: a bőröm tónusa szép egyenletessé vált!  

Szóval: 90 mp és ragyogni fog az arcbőröd!  

Rendszeres használatával mindezt valóra válthatod a Foreo Ufo™ 2 szónikus készülékkel az arcmaszkok hatásának felgyorsítására.

Az Ufo magába foglal szinte minden szükséges arckezelést.

Tökéletesen kényeztető és hatékony arckezelések luxusát most otthonod kényelmében élvezheted.

 

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8318320777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása