Nyári újdonságokkal lepi meg a szépségrajongókat a FOREO
2024. június 20. írta: persica

Nyári újdonságokkal lepi meg a szépségrajongókat a FOREO

A június beköszöntével együtt hamarosan érkeznek az első nyári záporok - és a nyári hőhullámok is. A 30 fokos hőségben különösen fontos az arcbőr tisztán tartása és hidratálása. A FOREO két újdonsága minden nap gondoskodik az üde és ragyogó arcbőrről. A KIWI™ maszk mélyen megtisztítja a bőrt, a SUPERCHARGED™ arcpermet esszencia pedig a legnagyobb hőségben is egy pillanat alatt felfrissíti az arcbőrt anélkül, hogy elkenné vagy lemosná a sminket.  

SUPERCHARGED bőrbarrier helyreállító arcpermet esszencia

Ez a könnyed arcpermet a FOREO SUPERCHARGED™ bőrápolási kollekció legújabb tagja, amit a fáradt, dehidratált, és az öregedés első jeleit mutató bőrre fejlesztettek ki. Olyan hatékony összetevőket tartalmaz, mint a bőrtónus helyreállító peptid komplex, a ragyogást kölcsönző niacinamid, a nyugtató cica, valamint a hidratáló panthenol és allantoin.

A bőrgyógyászok által tesztelt és minden bőrtípusra alkalmas arcpermet vegán, állatkísérlet-mentes és 88%-ban természetes összetevőkből áll. Fokozza a kollagén- és elasztintermelést, így segít feszesíteni a bőrt, csökkenti a finom vonalak és ráncok láthatóságát. Helyreállítja a bőr nedvességtartó képességét és intenzíven hidratálja a száraz bőrt, így erősíti a bőrbarriert.

Kompakt kiszerelésének hála bárhová magunkkal is vihetjük, és a nap bármely pontján egyszerűen előkapjuk egy kis felfrissülésért.  

KIWI pórus és mitesszer eltávolító aktív maszk

Ez a krémes összetételű maszk puhítja a bőrt és fellazítja a pórusokban idővel felhalmozódott és megkeményedett szennyeződéseket. A 98%-ban természetes eredetű összetevők - többek között a hidratáló jojoba, a tajtékvirág és a baobab olaj - felpuhítják a bőrt, így a mélyebben ülő szennyeződések is könnyebben eltávolíthatók.

A maszk a cica (Centella Asiatica) gyulladáscsökkentő tulajdonságait is tartalmazza, így segít megnyugtatni az irritált bőrt, csökkenti a bőrpírt és felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Az aktív maszk bármely bőrtípusra használható, hiszen tiszta, vegán, bőrgyógyászok által tesztelt formulája kíméletes és káros anyagoktól mentes.

A FOREO KIWI™ pórus és mitesszer eltávolító aktív maszk a KIWI™ bőrfinomító kezelés részeként tökéletes előkészítője a KIWI™ derma pórusvákuum készülék használatának. A maszk leöblítése után a készülék képes felszínre hozni a bőr természetes textúráját, így az simább és egyenletesebb lesz, kevesebb ránccal és fiatalosabb kinézettel.  

A FOREO újdonságait, a SUPERCHARGED bőrbarrier helyreállító arcpermet esszenciát és a KIWI pórus és mitesszer eltávolító aktív maszkok keresd a FOREO és a Notino webshopjaiban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1218433625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása