Döntsd el Te, hogy melyik Zewa alkotás legyen a befutó!
2018. január 11. írta: persica

Döntsd el Te, hogy melyik Zewa alkotás legyen a befutó!

Vasárnapig szavazz kedvenc toalettpapírtartódra és értékes Zewa ajándékcsomagot nyerhetsz.

Gondolkodtál már azon, vajon elég higiénikusan tárolod-e a száraz és a nedves toalettpapírodat otthon? Sok bosszúságot okozott már, hogy a jelenlegi tárolód nem elég praktikus?  Most lehetőséget kapsz arra, hogy megoszd velünk véleményedet és kiválaszd, milyen toalettpapírtartót látnál legszívesebben az otthonodban.

A szakmai zsűri mellett 2018. január 14-ig (vasárnapig) fogyasztóként is lehetőséged van arra, hogy támogasd az általad legjobbnak ítélt pályamunkákat és ezzel megszavazd a közönségnyertes pályázatot.

Ehhez nem kell mást tenned, mint a www.zewaprojekt.hu oldalon található pályaművek közül kiválasztanod azt a három toalettpapírtartót, amit a legesztétikusabbnak és legpraktikusabbnak találsz.

Add le szavazatodat még ma, és nyerd meg az 1 évre elegendő Zewa ajándékcsomagot!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr313566155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása